SKRIVET: 2014-01-10, kl 19:50:00 | PUBLICERAT I: Provence du Nord

Fredag och fredagsmys

Hade en kort skoldag idag, gick bara från 9.45 till 12.10. Tog sedan bussen till stallet direkt efter skolan och var där lite innan ett.
Red ett pass i paddocken idag med stor fokus på traven. Hon blir ju väldigt lätt lite stark och sprinig i traven, så jobbade mycket med halvhalter och att hon verkligen skulle lyssna direkt och inte fem sekunder senare. Efter att hon lugnat ner sig och insett att det är bättre att inte krånga utan att lyssna på mina förhållningar så började hon även slappna av ordentligt, komma ner med huvudet och arbeta på ordentligt. Vissa stunder var hon riktigt mjuk och fin, men det är mycket jobb och muskelbyggning kvar innan hon orkar bära upp sig ordentligt och arbeta korrekt under hela passet.
Tog en kort galopp i båda varven bara för att hon skulle få ha lite kul efter allt jobb och få springa av sig lite. Men det var så himla lerigt och geggit på vissa ställen i paddocken, så kunde inte riktigt arbeta henne i galoppen då hon halkade flera gånger.
När jag travade av var hon däremot riktigt mjuk och fin. Väldigt avslappnad och travade på bra i en lång och låg form samtidigt som hon frustade nöjt. 
Tänkte göra en närmare presentation av henne imorgon där ni får veta lite mer om henne. Så kika in här imorgon förmiddag om ni är nyfikna.
 
Nu på eftermiddagen har jag varit med mamma, pappa och farmor och handlat mat. Handlade även god middag för imorgon kväll samt lite gottigt som vi ska äta ikväll framför någon film. Så nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan tillsammans med familjen.
Vi hörs imorgon!
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: