SKRIVET: 2013-12-31, kl 15:25:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nyårsafton

Hej på er och sorry för världens sämsta uppdatering. Men kring jul har det varit så mycket annat att tänka på samt att farmor kom på jullunch och vi var på middag hos min morbror med släkten på mammas sida på annandagen. Sedan på fredagen blev jag ordentligt sjuk också. Har känt mig trött och hängig sen förra onsdagen, sedan blev det värre under jul och nu i fredags fick jag feber och ont i ont i halsen. Vaknade sedan upp i lördags med så sjukt ont och svullen i halsen att jag inte kunde svälja utan att börja gråta. Ringde upp till akuten på kvällen och de sa att jag skulle ta en ipren och en alvedon för att dämpa smärtan lite och om det inte var bättre på morgonen dagen efter tyckte hon mamma pratade med att vi skulle åka upp och sätta oss på akuten.
Det blev dock bättre så stannade hemma hela söndagen, men igår kväll tyckte mamma att vi skulle åka upp och sätta oss på akuten ändå då det fortfarande gjorde ont att svälja och jag inte hade kunnat äta ordentligt på flera dagar. Så de tog lite olika tester som visade att jag har en bakteriell infektion, liknande halsfluss, i halsen och ska nu äta antibiotika i tio dagar.
Så det blir en lugn nyår hemma för mig iår. Skulle nog kunna åkt iväg då jag redan mår mycket bättre och knappt har ont i halsen alls längre, men känner att det är bättre att stanna hemma och vila ut ordentligt. Speciellt då jag har sovit så sjukt dåligt de senaste nätterna.

SKRIVET: 2013-12-24, kl 15:01:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Julafton

Hej och God Jul på er, känns dock inte riktigt som jul om man kollar ut och ser att det ösregnar och är helt grönt ute. Det är ju typ snön som skapar hela julkänslan liksom?!!
Jaja, jag sov riktigt länge imorse. Brukar alltid gå upp först vid 7/8 på julaftonsmorgonen, men idag sov jag ända fram till halv tio och var sist upp. Åt frukost framför julkalendern med familjen och sedan öppnade vi julklappar.
Var sedan iväg en snabb sväng i Lerum med pappa och köpte julklapp till farmor och sedan åt vi jullunch här hemma vid ett.
Efter det har jag duschat och bara tagit det lugnt och nu ska jag och mamma kolla på Kalle Anka innan vi ska fixa oss för att åka till pappas bror och fira med släkten vid fem.



SKRIVET: 2013-12-23, kl 14:00:00 | PUBLICERAT I: För att minnas

Ett år genom min telefon, 2

Har promenerat samt tränat en del.
 
 
 
 
 
Sommarjobbade tre sjukt roliga veckor.
 
 
 
 
 
Har åkt mycket båt, solat och badat.
Lagat goda middagar och njutit av sommaren.
 
 
 
 
Var i Skåne med mamma och pappa.
 
 
 
 
 
Har hängt med Holly dygnet runt vissa dagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Började skolan efter att ha varit hemma i ett år,
fick tillbaka rutiner och gick inte längre i myskläder varje dag.
 
 
 
 
Avslutade sommaren på bästa sätt med världen bästa vän.
Samt firade att jag klarat en vecka i skolan och att det äntligen kändes rätt!
 
 
 
 
Andra delen av året har jag mest gått klädd så här.
 
 
 
 
 
Har hunnit med så himla mycket under denna terminen med världens bästa klasskompisar!
 
 
 
 
 
 
 
 
Samt har hängt så mycket i läggan med världens bästa pojk ♥

SKRIVET: 2013-12-23, kl 11:11:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

23 december

Måndag förmiddag och dan före dopparedan. Herregud, imorgon när jag vaknar så vaknar jag upp på årets absolut mysigaste dag, julafton! Om jag nu vaknar upp, haha, har sovit så sjukt tungt och länge de här senaste dagarna. Tror verkligen att det var behövligt med lov just nu för min del.
 
Jag har i alla fall precis vaknat nu och är ensam hemma med Holly då alla andra i familjen är i Alingsås och handlar. Ska göra i ordning lite frukost som jag kan äta framför julkalendern. Sedan måste jag upp och dammsuga + dammtorka i mitt rum då jag aldrig gjorde det igår.
Sedan när mamma och pappa kommer hem ska vi fortsätta städa lite till här nere innan vi ska börja stryka dukar och julpynta. Så kommer ha fullt upp med att fixa här hemma hela dagen idag, men vi hörs senare ikväll!
 
P.S. Del två utav "Ett år genom min telefon" kommer upp senare med. D.S.

SKRIVET: 2013-12-22, kl 20:30:00 | PUBLICERAT I: För att minnas

Ett år genom min telefon, 1

Julafton förra året firades med familj och släkten på mammas sida.
 
 
 
 
 
Hade en lugn nyår med middag hos en kompis,
samt fick veta världens bästa nyhet och blev väl lite smått förälskad.
 
 
 
 
Började få "saknar dig" sms samt så gulliga och fina komplimanger,
och började väl få lite för starka känslor lite för fort.
 
 
 
 
Spenderade påsk med en väldigt bra vän och åt så mycket och så gott.
 
 
 
 
 
Gick mest klädd så här första delen av året.
 
 
 
 
 
 
Spenderade 48 timmar med Sofia samt var funktinärer på Tidsredan Tollered.
 
 
 
 
Har ätit så mycket och så gott.
 
 
 
 
 
 
 
 
Samt firade en lugn midsommar med Amanda och Holly.
 
 
 
 
 
Klädde mig somrigt.
 
 
 
 
Gick på Håkan med mina två bästa vänner.
 
 
 

SKRIVET: 2013-12-22, kl 12:50:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Eller aa, förmiddag/mitt på dagen är det väl mer just nu, haha.
Jag vaknade faktiskt rätt tidigt imorse, vid tio tiden, och har suttit nere i köket ända sedan dess. Ätit frukost, läst bloggar och kollat runt på internet samt spelat julmusik hela förmiddagen. Pappa städar hela huset och mamma kokar julskinka och gör rödbetssallad medan jag och Holly sitter och kollar på. Men ska snart gå upp och dammsuga mitt rum då det behövs, och sedan gå ut en sväng med Holly tror jag.
Kanske ska till min bror lite senare också för att dricka kaffe och slå in julklappar. Det är ju faktiskt julafton om två dagar! Herregud, vad fort det här året har gått.
 

SKRIVET: 2013-12-21, kl 19:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

The perfect skirt

Kom hem för någon timme sedan och är så himla trött! Gick från jonte vid 4 tiden idag ungefär och mötte upp mamma för att gå en sväng på allum. Hittade en så snygg och enkel kjol att ha på jul och nyår, så nu är det problemet löst vilket känns väldigt skönt. Har nämligen haft lite panik över vad jag ska ha på mig.
 

Nu ska jag dra mig upp ur sängen där jag har legat ända sedan jag kom hem för att gå ner och hjälpa till med middagen. Sedan ska jag bara vara hemma och ta det lugnt hela kvällen, kolla film och säkert sova tidigt idag. Känner att jag behöver sova ut efter en natt med inte så mycket samt väldigt oregelbunden sömn. 

SKRIVET: 2013-12-20, kl 21:27:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagsmys

Kollar på svenska hjältar galan på tv och klockan tio börjar en film jag tänkte se på. Sedan är jag nog ganska trött efter det så kommer säkert nana då. Ska ju faktiskt upp och fixa frukost på sängen för min födelsedagspojk imorgon! ;)


SKRIVET: 2013-12-20, kl 20:15:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Läggan

Kom till Partille för lite mer än en timme sedan och är ensam i lägenheten ikväll då jonte är ute på julfest med jobbet. Så har diskat, städat och plockat i ordning lite och nu har jag nyss varit nere i allum och handlat lite gott jag kan äta ikväll samt frukost för imorgon. Det är nämligen gaaanska så tomt i kylen här, så vill man äta får man handla, haha.



Ska ha myskväll här ikväll, kolla tv hela kvällen och äta gott samt försöka skriva ner mina känslor eller något gulligt i ett födelsedagskort han ska få imorgon. Hoppas även att jonty inte kommer hem allt för sent för känns tråkigt om jag ska behöva somna utan honom!

SKRIVET: 2013-12-20, kl 11:24:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Godmorgon! Fredag idag och jag har äntligen jullov. Känns sååå. jävla. skönt!! Mörkt, regnit och tråkigt väder ute idag så ska bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen.
Har precis varit nere och ätit frukost och ska lägga mig i min säng nu och kolla på dagens avsnitt av julkalendern. Lite senare ska jag ha en riktigt spadag här hemma, känns som att det behövs i höstrusket, och ikväll åker jag till Jonathan.
 

SKRIVET: 2013-12-19, kl 18:50:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Floda

Är hos morfar och Marianne och äter sant firar Marianne som fyller är idag. Hennes söner och mina plastkusiner, eller vad man ska säga, är här också så det är mysigt!



SKRIVET: 2013-12-19, kl 12:25:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys i gradängen


SKRIVET: 2013-12-18, kl 15:19:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pepparkakshus

Har satt ihop och dekorerat pepparkakshuset med mamma en stund nu samtidgt som vi lyssnade på julmusik. Börjar verkligen få lite julkänslor och nu är det ju faktiskt bara sex dagar kvar til julafton så det enda som saknas är snön och minusgraderna. Men det verkar som att det kommer bli en grön och varm jul iår, tråkigt!
 
Ska lägga mig i sängen och läsa lite bloggar samt kolla runt på lite annat fram tills middagen är klar.
Sedan ska mamma färga min utväxt då det är behövligt och efter det ska jag ha lite hemmaspa och mys. Sedan måste jag även slå in julklappar då jag inte har gjort det än samt fixa en till grej inför lördag. Jossan kom på en till väldigt rolig present att ge till jonte, så ska pyssla lite med det.
 
 

SKRIVET: 2013-12-18, kl 13:00:00 | PUBLICERAT I: Träning och hälsa

Träna hemma

Jag köpte ju ett gymkort för två månader sedan har har varit riktig duktig med att gå till gymmet minst tre dagar i veckan. Tyckte att det var kul och motiverande och kände faktiskt av att jag blev piggare och gladare samt att jag sov mycket bättre. Men nu de senaste två veckorna har det gått riktigt segt och förra veckan var jag inte på gymmet någonting alls på grund av att jag inte hann då jag var tvungen att prioritera plugg för att kunna hinna klart i tid, och nu efter den här ofrivilliga, korta vilan känns det inte alls lika motiverande att byta om till träningskläder för att åka iväg och svettas i några timmar. Så har bestämt mig för att ta en liten julvila från gymmet, förhoppningsvis så kort som möjligt, men i alla fall fram till efter julafton. Kanske kommer iväg till gymmet någon gång innan med, men just nu känns inte det så troligt.
 
Men i alla fall, jag vill ju inte sluta träna helt den här tiden då det inte är där som skon klämmer. Utan problemet är mer att jag inte orkar ta mig till gymmet. Så jag tänkte att varför inte göra så mycket jag kan här hemma? Min mamma har ändå en hel del träningmaterial så som hantlar, pilatesboll, hopprep och gummiband liggandes här hemma så jag har satt ihop ett litet träningsschema som jag ska göra så ofta jag hinner, men i alla fall minst tre dagar i veckan, som jag nu tänker dela med mig av som lite inspiration;
 
Varje dag har jag tänkt att jag ska gå ut på en promenad på minst en timme och i och med att jag nu är klar med alla arbeten i skolan och inte behöver tänka på det borde inte det här vara några problem att ha tid för. Det enda problemet som skulle kunna finnas i sådana fall är att jag är för lat haha, men har tänkt att slå två flugor i en smäll och ta med mig Holly ut på varje promenad för att underlätta för mamma då hon får tid för julbak och sånt och slipper tänka på att hon ska hinna gå ut med Holly varje dag.
Känner man sig extra hurtig kan man ju byta ut promenaden mot en joggingrunda, men riktigt så hurtig tror inte jag att jag är längre. Min jogginperiod brukar pågå under våren/sommaren då det är ljusare och lite varmare ute och man kan springa sent på kvällen, precis innan man ska sova, så att man somnar gott.
 
Sedan är jag väldigt stel i axlar samt skuldror, och fick på gymmet tre väldigt bra övningar för att mjuka upp. Dessa gör man med hantlar och inte för tung vikt i början innan kroppen vant sig. Jag kör på 2kg då mina armmuskler är så sjukt klena och jag behöver träna upp dem.
I alla övningar ska man stå med fötterna höftbrett isär, spänna magen samt tänka på att andas.
 
Första övningen så ska man "rulla axlarna". Man låter armarna hänga stilla rakt ner och drar sedan upp och bak axlarna långsamt innan man återgår till startposition.
 
Andra övningen är startpositionen armarna hängades. Man lyfter sedan båda armarna rakt fram, rakt ut och rakt upp tills din arm är rak från axel och ut till händerna och man varierar varje gång mellan att ha tummen och knogarna upp, du vrider alltså på armarna efter varje gång.
 
Tredje övningen startar med att du håller hantlarna i starposition vid öronen ungefär, sedan trycker du upp över huvudet så att hantlarna nästa krockar innan du återgår till statrposition.
 
Dessa övningar är de absolut första jag kör efter uppvärming och jag gör dem alla 10x3 gånger. Det brukar ta ungefär tio minuter då jag gör dem i lugn takt för att inte sträcka mig.

Ibland lägger jag till en extra övning där man i startposition har armarna hängades vid sidan, sedan lyfter man bara armarna rakt ut från sidan och upp så att axlar och händer är i samma höjd innan man återgår till startposition.
Även denna övning kör jag 10x3.
 
 
Sedan hade jag även tänkt att köra
squats 10x3
situps 10x3
plankan 1minx3
till att börja med och sedan lägga på 10 till på squats och situps så fort det börjar kännas enklare.
Plankan kommer jag nog dock börja med att köra 30sek, vila 5sek och sedan 30sek till x3, då jag tycker att den är så. jävla. jobbig.
 
Sedan hade jag tänkt att jag vissa dagar ska lägga till hopprep 1minx3, utfallssteg 10x3 och lite övningar  med balansboll och gummiband för att få lite variation i träningen vilket gör det roligare.
 
 

SKRIVET: 2013-12-18, kl 11:26:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slutat

Sitter i bilen på väg hem nu, har redan slutat så mamma hämtade mig. Känns sååå skönt att vara klar med alla skolarbeten och inte behöva tänka på det mer. Sista skoldagen imorgon med och vi har sovmorgon sedan ska vi typ bara se på film. Efter det är det jullov vilket känns så. jävla. skönt!



SKRIVET: 2013-12-18, kl 10:30:00 | PUBLICERAT I: Listor

Älskar listor typ

Min bästa vän är Amanda, hon vet mest om mig och jag kan prata med henne om allt.
När jag borstar tänderna går jag ofta runt.
När jag lagar mat dansar och sjunger jag alltid högt.
Den värsta känslan är sorg eller besvikelse.
Den bästa känslan är lycka.
Jag lyssnar på den här listan typ hela tiden
Jag pratar ibland alldeles för mycket och ibland alldeles för lite.
Jag tycker om Jonathan.
Kärlek är underbart när det är ömsesidigt.
I somras var jag väldigt lycklig.
Sist jag grät var när jag och jonte bråkade senast.
När jag vill tänka lägger jag mig i min säng och lyssnar på Kent.
När jag bakar gör jag alltid kladdkaka.
Just nu har jag lektion.
I dag har jag inte gjort så mycket än så länge.
I kväll ska jag ha hemmaspa kväll.
I morgon är det torsdag och vi har julavslutning i skolan, jag ska julhandla med mamma, Conny och farmor, sedan fyller mormor år så ska dit på fika.
Min mobiltelefon suger och jag vill ha en ny.
När jag vaknar på morgonen går jag alltid ner och äter frukost direkt.

SKRIVET: 2013-12-18, kl 07:49:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trassel

Försov mig inte idag, så ska strax gå ut till bussen.
Slänger in en dagens outfit, svart och svår med fett och sjukt trassligt hår, mycket vackert. ;)

SKRIVET: 2013-12-17, kl 21:00:00 | PUBLICERAT I: Collage

New years eve

 

SKRIVET: 2013-12-17, kl 16:47:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pluggdag

Har pluggat hela dagen, förutom en timmes paus för promenad med Holly, och är helt slut i huvudet nu. Är dock helt klar med svenskan vilket känns så jävla skönt då jag har gått runt och varit stressad över detta och att jag inte ska hinna eller att arbetet ska bli skit dåligt. Nu har jag bara en fördjupning om ett miljömärkt kvar att göra som jag tänker börja med lite senare ikväll och sedan göra klart imorgon i skolan. Sedan är allt klart och det kommer kännas sååå skönt att kunna andas ut och inte behöva tänka på det här mer utan bara kunna andas jullov och ledighet.

Har precis ätit middag nu och ska snart julbaka lite med mamma. Sedan ska jag plugga lite till innan paradise hotel kommer ikväll.

SKRIVET: 2013-12-17, kl 12:33:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Paus

Har precis ätit lunch och ska ta en paus i pluggandet nu för att gå ut en sväng med Holly. Känns som att vi båda behöver det. Hon för att hon är så rastlös och jag för att jag är så trött och behöver piggna till.
 
 

SKRIVET: 2013-12-17, kl 08:43:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma

Godmorgon! Försov mig idag och vaknade strax innan åtta, när jag egentligen skulle ha gått ut till bussen. Behöver verkligen jullov nu för är så himla trött hela tiden. Så tänkte först att mamma kunde köra mig till skolan så att jag hann i tid ändå. Men sedan tänkte jag om och insåg att näe, det är nog bättre att jag stannar hemma idag och pluggar. Har ju det här svenska arbetet kvar att skriva + en fördjupning av ett miljömärke som båda ska vara klara imorgon eftermiddag, och jag vet att åker jag till skolan idag så kommer jag inte få gjort något då jag inte kan koncentrera mig på lektionerna, så kände att det var bäst att jag stannade hemma idag helt enkelt.

Så nu ska jag äta långfrukost framför julkalendern innan jag sätter igång med pluggandet som kommer att ta större delen av den här dagen. Är dock ensam hemma med Holly idag då mamma ska ut och handla julklappar, så måste se till att hinna ut på en långpromenad med henne med under förmiddagen då ingen var ute med henne igår och hon är väääldigt rastlös idag, haha.

stumpan ♥ vad liten hon var för ett år sedan

SKRIVET: 2013-12-16, kl 22:45:00 | PUBLICERAT I: Listor

En kort

Namn: Annelie

Ålder: 17år

Intressen: hästar

Senaste personen som ringde: Samuel

Senste personen som sms:ade: Jonte

Senaste personen som mms:ade: Jontyy

Vad gör du nu: denna är tidsinställd, så kollar paradise hotel

Vad ska du göra: sova

Vad saknar du: Jonte 

Nån rolig person: Sanna

Vad är du trött på: skolan och alla jävla sista minuter uppgifter vi får

Något du är bra på: att vara impulsiv

Något du är dålig på: har skitdåligt tålamod

Om du hade 2 h kvar att leva: hade jag åkt raka vägen till Jonte för att säga att jag älskar honom

Vad är du sugen på: naturgodis

SKRIVET: 2013-12-16, kl 20:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Hej! Måndag idag och sista skolveckan nu innan jag går på jullov på fredag. Det ska verkligen bli såå himla skönt! Har haft en hyffsat kort skoldag idag då vi fick sluta en och en halv timme tidigare vilket också var väldigt skönt. Gick alltså bara från fem över tio till två idag. Dock gick jag en halvtimme tidigare då vi hade matte och jag är rätt långt fram, så Lorenz sa att det var okej.
Väl hemma har jag inte gjort så mycket, ätit x2 och kollat runt på bloggar och lite så.
Var iväg i Lerum en stund med mamma förut för att fixa det sista med presenter inför jontes födelsedag som är på lördag. Så nu är det klart och nu väntar jag bara på att det ska bli lördagsmorgon så jag kan få fira världens bästa människa.

 
 
Tänkte läsa ut min Håkan bok nu som jag började läsa för några dagar sedan och sen ta tag i lite plugg som måste vara klart tills på onsdag innan paradise hotel börjar. Så vi hörs mer imorgon.

SKRIVET: 2013-12-15, kl 18:46:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Slappis dag

Som rubriken lyder har det varit en riktigt slappis dag för mig idag. Har legat i sängen i stort sätt hela dagen och kollar på film samt vs fashion show från tidigare år.
Nu har jag varit nere och duschat samt ätit mat och håller på och packa samtidigt som jag fixar mig lite. Ska ta bussen vid sju för att åka till Partille och sova hos världens bästa människa. Gos!

SKRIVET: 2013-12-15, kl 11:47:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött

Sitter nere i köket med en kopp te och har precis vaknat. Somnade sent igår då jag hade en kompis här som inte gick hem förrän vi två tiden, och efter det satte jag på en film som jag såg på en stund innan jag somnade. Så är lite seg idag och känner bara att gud vilken tur att det regnar och är mörkt och tråkigt ute så att jag kan ligga i sängen hela dagen.
Nu ska jag fixa iordning lite frukost som jag kan äta samtidigt som jag läser bloggar nergosad under täcket uppe i min säng.
Vi hörs senare!

SKRIVET: 2013-12-14, kl 17:03:00 | PUBLICERAT I: Inspiration

VS fashion show 2013

 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2013-12-14, kl 15:00:00 | PUBLICERAT I: Collage

3 snygga

 

SKRIVET: 2013-12-14, kl 12:03:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Godmorgon! Eller aa, förmiddag är det väl mer kanske. Jag var helt sjukt trött igår efter veckan som varit så somnade långt innan tolv under filmen jag låg och kollade på. Sov till elva idag och struntade alltså i träningen imorse. Kände att jag behövde sova ut istället och får ta tag i träningen igen när jag kännder att jag har tid. Just nu är det rätt mycket i skolan samt lite stressigt innan jul, nyår och sådär. Men måste försöka se till att hinna med träningen också!
Jag har i alla fall varit nere och ätit en lång frukost framför julkalendern och ska nu upp och byta till skoldatorn och sätta mig ner och plugga. Ska försöka få klart ett av arbetena idag så att jag bara har svenskan kvar att fokusera på.

Är ensam hemma ikväll då mina föräldrar skulle till några kompisar på glöggfest och antar att de kommer hem sent inatt. Det brukar bli så när de är ute, haha. Så antingen ska jag ha myskväll med godis och någon bra film, eller så kanske jag ska träffa en kompis, vet inte riktigt än.
 
välrdens finaste lilla tös ♥

SKRIVET: 2013-12-13, kl 23:11:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från Liseberg

Kom hem för en stund sedan och ligger nu i min säng och läser bloggar och ska snart sätta på en film.
Det var jättemysigt, dock jävligt kallt, på Liseberg med julpynt och allt och nu längtar jag jättemycket till julafton. Det är trots att bara 10 dagar kvar och om en vecka har jag jullov också. Helt sjukt hur fort den här terminen och hela det här året har gått. Kommer liksom ihåg nyår som om det var för bara några månader sedan, och det känns helt sjukt att det om två veckor är 2014 och att jag snart fyller 18. Tiden går så jävla fort.
 
 
 
 

SKRIVET: 2013-12-13, kl 17:54:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jul på Liseberg

Sitter på tåget på väg till stan och ska möta upp Sanna, eller hon kliver på i Partille. Vi hade verkligen ingenting att göra ikväll och ingen av oss ville sitta hemma och ha tråkigt, så vi åker in och går på Jul på Liseberg en sväng.
Vet inte hur länge vi stannar och om vi hittar på något roligt efteråt eller om vi vara åker hem, men det är skönt att komma hemifrån en stund i alla fall. Men hoppas att vi hittar på något kul att göra senare ikväll också.

SKRIVET: 2013-12-13, kl 14:15:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

13 december

Lucia idag och jag och några tjejer i klassen var i skolan tidigt imorse idag för att vara med på lucia firandet i aulan som jag berättade igår. Det var faktiskt riktigt mysigt!
Sedan hade vi bara två lektioner innan vi slutade idag och på de två lektionerna jobbade vi med samma arbete, så man kan väl typ säga att vi bara har haft en lång lektion idag. Slutade tolv och var hemma vid ett och har hunnit äta lunch och lite så.

Har ingen aning om vad jag ska göra resten utav dagen eller ikväll. Jag, Sanna och Ella ville gått på jul på liseberg med tjejerna i klassen, men det var typ ingen som kunde så tror inte vi ska göra det. Roligare och mysigare att gå flera tillsammans liksom. Så ja, har inga planer för kvällen, men vi får väl se om det dyker upp något roligt. Hoppas det!


SKRIVET: 2013-12-12, kl 22:34:32 | PUBLICERAT I: Listor

Dagens

Dagens humör: glad, skrattig och på bra humör.
Dagens mående: bra, lite trött bara då jag gick upp tidigt imorse.
Dagens borde: stänga av datorn, fläta håret och sova.
Dagens frisyr: som vanligt, bara igenom borstat.
Dagens smink: the usual, concealer, foundation, puder, mascara och ifyllda ögonbryn.
Dagens klädsel: mörkblåa jeans, vit tröja, skärp, johnny bulls och jacka
Dagens planer: sova.
Dagens materiella vill ha: pengar.
Dagens fundering: varför jag är så dålig på att ta tag i och göra våra stora arbeten i tid istället för att skjuta upp det tills i slutet och behöva stressa sönder.
Dagens tråkigaste: att behöva gå upp imorse, hade mycket hellre legat kvar och myst med världens bästa pojk hela dagen. ♥
Dagens längtan: söndag, då jag ska till jonte igen.
Dagens superlängtan: julafton.

SKRIVET: 2013-12-12, kl 21:05:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lång dag

Det var riktigt jobbigt att gå upp ur sängen tidigt imorse, ville helst bara dra huvudet över täcket och sova vidare. Men var ju tvungen att gå till skolan, så mötte upp Sanna utanför allum vid kvart i åtta imorse för att åka till skolan.

Det har varit en väldigt slapp och skön dag med schemabrytande lektioner idag. Vi var på en föreläsning om IV valet som vi ska göra i januari, sedan hade vi julmarknad där vi sålde julblommor och efter lunch lärde vi oss texta snygga skyltar på ett speciellt sätt innan vi hade lite tid till lite eget arbete.
Slutade vid två och efter skolan satt jag, Sanna, Ella och Elin kvar och pluggade i studiestugan.


Vid fyra kände vi dock att tröttheten tog över, vi kunde inte längre fokusera och jag och Sanna fick världens skrattanfall och satt bara och skrattade åt allt och ingenting. Så då kände vi att det var bättre att åka hem istället.
Dock var mitt och Ellas tåg inställt så vi gick runt i solkatten en sväng. Var inte hemma förrän halv sex och då och jag, mamma och pappa direkt till mormor och morfar för att hälsa på och fika.
Nu har vi precis kommit hem därifrån och jag ligger i min säng och ska kolla på julkalendern som jag har missat idag och sedan ska jag även se på blacklist.

Efter det måste jag nog sova då jag ska upp tidigt imorgon. Det är nämligen lucia firande i aulan tjugo över åtta imorgon och även fast det är frivilligt att gå på det så är det ju så himla mysigt. Så väldigt många i våran klass har bestämt att vi ska gå även fast vi egentligen har sovmorgon och inte börjar förrän kvart i tio.

SKRIVET: 2013-12-11, kl 18:57:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Pluggade hela dagen efter skolan igår och sedan var jag skit trött, så gick och la mig tidigt igår därav ingen uppdatering igår.
Idag har jag också haft fullt upp. Direkt efter skolan åkte jag, Sanna, Ella och Elin till allum och gick runt. Jag köpte lite till jontes födelsedag, sedan fikade vi och bara gick runt en stund.




Kom nyss hem och nu sitter jag nere och kollar på julkalendern tillsammans med mamma och pappa.
Sedan ska jag duscha, packa och så kör pappa mig till jonte.

SKRIVET: 2013-12-09, kl 18:55:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tåget

Äntligen! Sitter på tåget påväg till Partille nu och ska hem till jonte. Vi har inte setts på två veckor och jag saknar honom sjukt mycket. Så när jag kommer dit ska vi bara mysa, prata och pussas hela kvällen.
Sover där inatt så detta blir sista inlägget för idag. Vi hörs imorgon igen!

SKRIVET: 2013-12-09, kl 16:05:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma

Kom hem för ungefär en timme sedan då vi stannade kvar en stund i stan och kollade julklappar. Hittade egentligen en jättebra grej att ge till jonte, en kärleksförklarings bok, men eftersom vi inte gjort så mycket saker tillsammans får det vänta tills alla hjärtans dag i stället. Så får leta vidare.
I alla fall, sitter nere i soffan, pluggar och väntar på att middagen ska bli klar. Efter det måste jag tvätta håret då jag inte orkade göra det igår sedan ska jag fortsätta plugga en stund till. Är fortfarande inte klar med min bokanalys då jag har så himla svårt för att förklara mig bra och få till rätt meningsbyggnad skriftligt på engelska. Så det måste jag skriva en stund på.
Sedan får vi se, kanske skulle till jonte ikväll om jag hinner. Hoppas det.

charmig bild från när jag var ensam hemma hos jonte för några veckor sedan

SKRIVET: 2013-12-09, kl 12:45:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jensens

Är i stan med klassen och gör en skoluppgift, men vi är redan klara med det vi ska göra här så har slutat.
Har precis lunchat med Jossan, Sanna och Emma på Jensens och tror vi ska gå en sväng i stan innan jag måste åka hem och plugga.



SKRIVET: 2013-12-08, kl 16:15:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg plugg plugg

Hej på er! Jag har pluggat sedan jag kom hem vid elva fram till nu och nu känner jag bara att näe, jag orkar faktiskt inte mer idag. Så nu ligger jag i sängen, läser bloggar och kollar runt lite på nyårsklänningar. Har inga direkta planer inför nyår än så länge. Allt jag vet är att jag ska vara med Amanda men vad vi hittar på för kul återstår att se helt enkelt.

Ska om en stund gå ner och äta middag, pappas köttfärssås och spagetti som vi nästan alltid äter på söndagar, och efter det ska jag ta en lång och varm dusch. Tror jag ska göra ansiktsmask och fixa naglarna efter åt med. Gos. Känns som det kan behövas i det här vinterrusket.

SKRIVET: 2013-12-08, kl 10:52:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej mitt vinterland

Vaknade upp hos Amanda i morse, kollade ut och såg att marken var helt täckt av snö. Sååå gos! Har verkligen längtat efter snö och vinter och nu är den äntligen här. Nu kan man ju till och med börja få lite julkänsla, det är ju trots allt bara 16 dagar kvar till julafton. Sjukt.
 
Jag sitter i alla fall på bussen på väg hem nu. Har lite plugg att ta tag som måste vara klart tills imorgon, så det är prio ett. Sedan får vi se vad mer som hinns med. Kanske ska träffa en kompis eller åka till jonte ikväll. Det återstår att se.
Men vi hörs senare!
 

SKRIVET: 2013-12-07, kl 12:27:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Staaan

Har haft en väldigt lugn förmiddag med långfrukost framför julkalendern i morse, hunnit med att se ett avsnitt av glee, duschat och nu har jag precis ätit lunch. Ska strax börja fixa mig för att sedan ta ett bussen och möta upp Amanda på tåget in till stan. Vi ska julhandla, fika och ha en allmänt mysig dag i stan. Länge sedan vi träffades nu så vi har mycket att prata ikapp om.
Men nu måste jag skynda om jag ska hinna med bussen.
Vi hörs under dagen!

SKRIVET: 2013-12-06, kl 19:59:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys

Hej! Har inte gjort något att det jag skrev i morse att jag skulle göra idag förutom att gå upp och äta frukost vid halv tolv, haha. Somnade om efter att jag hade bloggat imorse och sov en timme till innan jag gick upp.
Har varit så sjukt trött och seg idag samt lite yr och haft huvudvärk, så har bara legat i sängen hela dagen, kollat film och läst en stund.
Blev dock för rastlös senare på eftermiddagen av att bara ligga inne, så vid fyra följde jag med mamma, pappa och farmor till Alingsås för att handla.

Nu sitter jag nere i soffan med hela familjen och ska kolla på idolfinalen. Vi har fixat lite gottigt med mackor, glögg, pepparkakor och clementiner. Hejar på Elin då hon är så sjukt grym, men är nästan helt övertygad om att Kevin kommer att vinna då det känns som att han har en större grupp av fans. Men ja, det återstår att se.



SKRIVET: 2013-12-06, kl 09:51:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjukling

Hej på er! Vaknade precis och ska snart gå ner och duscha sedan äta lite frukost. Är hemma och är sjuk idag då jag igår ikväll, när jag kom hem från att ha varit hos en kompis, hade 39,5 graders feber och så sjukt ont i huvudet att jag bara ville lägga mig ner och gråta. Var så himla frusen också så har sovit med dubbla täcken inatt, en aningen varmt nu när jag vaknade, haha.

Var i alla fall en mysig kväll igår med min bästa barndomskompis. Vi kollade julkalendern och drack glögg, pratade om allt och ingenting och blev överlyckliga när det började snöa!!

Dagens planer idag är att bara vara hemma och ta det lugnt. Ska plugga lite för har nämligen en bokanalys att skiva klart av en engelska bok som jag har läst, sedan har jag även en självvärdering av ett annat projekt som vi gjort i skolan som jag måste skriva.
Ska även försöka se till att få tid för bloggen och lägga upp något roligt inlägg. Har ju några idéer på inlägg nedskrivna, så får väl börja fixa med dem så att de blir riktiga och bra inlägg och inte bara en idé och en rubrik som de är nu.

SKRIVET: 2013-12-05, kl 11:58:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Standard

Sitter i bibblan med Sanna och Jossan, som äntligen är i skolan igen, och väntar på att vi ska börja 20 över. Vaknade i morse med 38 graders feber, men var som sagt tvungen att gå till skolan ändå för känner att jag inte har tid att missa skolarbete. Överväger dock att åka hem nu för mår verkligen inte bra. Är helt yr och kan inte koncentrera mig, har sjukt ont i huvudet och känner att jag fortfarande har feber.
Men får se hur jag gör, kanske stannar kvar tills vi slutar i alla fall.

 

SKRIVET: 2013-12-04, kl 20:28:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wednesday

Mådde helt okej i morse när jag gick upp och ända fram till sista lektionen då jag fick världens huvudvärk, yrsel, frös jättemycket och det kändes verkligen som att jag hade feber, vilket jag troligen hade. Så efter skolan åkte jag hem, tog en ipren, bytte om till mysiga och varma kläder, la mig i sängen och smsade med min väldigt saknade pojk som även han är sjuk och ligger hemma med feber och pluggade en stund, sedan mådde jag lite bättre.

Nu har jag precis kommit hem från farmor. Var där med pappa och fikade en stund. Mår även mycket bättre nu och det känns inte som att jag har feber längre, men är fortfarande trött, lite frusen och har ont i huvudet. Så ska gosa ner mig i min varma säng nu och kolla på julkalendern som jag har missat och sedan paradise hotel.
Sedan ska jag nog sova för är rätt trött och ska upp tidigt. Måste till skolan oavsett om jag mår piss imorgon för känner att jag inte har tid att vara sjuk och missa skolarbete nu.

SKRIVET: 2013-12-04, kl 12:21:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dear santa

SKRIVET: 2013-12-03, kl 19:22:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Made my day

Fick precis ett sms om att första lektionen är inställd imorgon så börjar inte förrän halv elva, vilket innebär att jag kan sova till åtta imorgon. Så ska se till att gå och lägga mig tidigt idag så att jag verkligen kan få sova ut ordentligt och förhoppningsvis må mycket bättre imorgon än vad jag har gjort idag.

SKRIVET: 2013-12-03, kl 18:29:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Kom precis hem och är heeelt död verkligen. Jag och Sanna skulle ju söka jobb efter skolan, men vi båda två mådde rätt dåligt. Jag har haft sån sjuk huvudvärk, varit trött och yr blandat med mensvärk hela dagen, så vi gav upp efter att vi varit på första stället och gick runt en stund i Allum istället. Men vi får göra ett till försök när båda mår bättre och är mer posetiva, framåt och glada.
Ligger i alla fall i min säng nu och tänker ligga här resten av kvällen. Ska kolla julkalendern som jag missade i morse och även paradise hotel.
Ska även lägga mig tidigt idag för tror det kan bero på att jag sov så lite inatt att jag mått så dåligt idag. Ska ju upp rätt tidigt imorgon med så är nog bra om jag går och lägger mig tidigt idag. Är sjukt trött så kommer säkert somna inom några timmar, haha.

SKRIVET: 2013-12-03, kl 11:38:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bibblan

Sitter i biblioteket med Sanna och pluggar och läser om sånt man behöver veta här i livet. 

SKRIVET: 2013-12-03, kl 11:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bra lunch

Är jätteäcklig mat i skolan idag så jag och Sanna ska överleva hela dagen på mackor och frukt.
Sedan efter skolan ska vi till Partille och söka jobb. Har sagt att vi ska göra det jättelänge men det har aldrig blivit av. Så idag ska vi äntligen ta tag i det.
 


SKRIVET: 2013-12-02, kl 23:06:00 | PUBLICERAT I: Listor

Dagens

Dagens humör: har pendlat så sjukt mycket mellan super glad och lycklig samt arg, ledsen och frustrerad.
Dagens mående: trött och med världens mensvärk och huvudvärk.
Dagens borde: ha tränat.
Dagens frisyr: normalt, bara borstat igenom det.
Dagens smink: concealer, foundation, puder, mascara och ifyllda ögonbryn.
Dagens klädsel: svarta jeans, vit tröja, johnny bulls och jacka.
Dagens planer: klockan är 23.06, så ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och sova.
Dagens materiella vill ha: guldig iphone 5s, den är en drööööm.
Dagens fundering: om det verkligen är värt det och hur länge till jag orkar innan jag ger upp på riktigt.
Dagens tråkigaste: att jag och jonte inte har setts på evigheter.
Dagens längtan: julafton.
Dagens superlängtan: min födelsedag om 86 dagar.

SKRIVET: 2013-12-02, kl 20:44:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dead poets society

Ligger i min säng och kollar på film, dead poets society. Det är en film som vi sett i skolan på svenskan och som vi ska skriva en analys om imorgon och jag kände att jag inte hängde med på filmen i skolan, så valde att se den hemma för att verkligen kunna koncentrera mig på vad den handlar om. Inte världens roligaste film kanske, men vet att denna analys är väldigt betygsättande, så det är viktigt att det blir så bra som möjligt.

Åker inte till jonte idag heller då han är sjuk, men nu har vi sagt att vi ska ses på onsdag efter skolan i alla fall. 

Efter att filmen är slut ska jag ner och fixa en kopp te sedan upp och mysa framför någon annan riktigt bra film eller ett avsnitt av glee innan paradise hotell Sverige.
Har satt upp en ny ljusslinga över sängen i mitt rum, så det är jätte gossigt nu. Ska köpa två till att sätta upp på min snedvägg också då den är så himla mörk och dyster, haha.

SKRIVET: 2013-12-01, kl 19:20:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Åker inte till jonte idag för han hade inte sovit något inatt så han skulle sova förut när vi snackade, + att jag har sån sjuk mensvärk så ska alldeles strax gå och ta en lång, varm dusch. Det brukar hjälpa lite.
Har precis ätit världens godaste middag som min bror bjöd på, thaimat, så himla gott!
Senare ikväll ska vi nog ha lite adventsmysfika här hemma med glögg och lussebullar och kolla på någon film.

SKRIVET: 2013-12-01, kl 15:00:00 | PUBLICERAT I: Listor

Countdown

J's födelsedag - 20 dagar kvar, världens bästa människa fyller år och der ska såklart firas på bästa möjliga sätt.

Julafton 
- 23 dagar kvar, min favorit högtid, årets mysigaste när man firar med hela släkten, äter gott och får julklappar, såklart!

Nyår 
- 30 dagar kvar, årets sista dag, min sista nyår som minderårig och jag vill såklart göra något riktigt kul med alla mina vänner, tillsammans.

Min 18års dag 
- 87 dagar kvar, dagen jag har väntat på sedan innan jag ens fyllde 17, ska fira med nära och kära och sedan planera fest med mina vänner och utgång, såklart.

Sommarlov 
- 192 dagar kvar, har planerat världens bästa sommar med så himla underbara människor. ska ha körtkort och åka på festivaler, åka utomlands och göra så himla mycket roligt i sommar!

SKRIVET: 2013-12-01, kl 11:49:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ikea

Är på Ikea nu med min bror och har handlat lite fler julklappar + en grej till jontys födelsedagspresent. Ska även till Ullared med mamma och Conny nästa helg, så ska kolla efter julklapp till jonte där.
Sen när vi kommer hem måste jag plugga och läsa ut min bok. Sen ska jag även försöka hinna med att träna och ikväll ska jag nog till jonte om jag hinner. Var längesedan vi träffades nu då vi aldrig hann ses i fredags och jag saknar honom så himla mycket!!