SKRIVET: 2014-02-27, kl 15:45:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Usch va jobbigt det var att gå upp ur sängen imorse. Var så himla trött och ville helst bara ligga kvar, dra täcket över huvudet och somna om. Men det var bara att pallra sig upp, göra i ordning sig och åka till skolan.
Har varit en rätt seg dag idag och det känns inte som att jag har fått gjort någonting. Slutade vid kvart över två och mamma hämtade mig i Floda halv tre. Var egentligen meningen att vi skulle åka till gymmet då, men hade inte ätit på jättelänge samt att det var äcklig mat i skolan, så åt inte så mycket heller. Så sket i att gymma och åkte hem och åt istället.
Nu ligger jag mätt i min säng och kollar på top model som jag har missat hela veckan. Så kul att tjejer tävlar mot killar detta året. ;)

SKRIVET: 2014-02-26, kl 21:52:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Världsbäst födelsedag

Alltså ååh, vilken helt sjukt bra dag jag har haft idag! 
Vaknade imorses av kyssar från världens bästa pojk som skulle gå till jobbet vid sju, lite segt när jag hade världens längsta sovmorgon, samt att han lämnade en lapp om en överraskning på söndag (vi kommer nämligen inte hinna ses innan söndag då vi båda har fullt upp resten av veckan). Kunde inte somna om för vem kan det på världens glittrigaste dag liksom?? Så gick upp och åt frukost framför tv'n i lugn och ro och bara tog det lugnt då jag hade två och en halv timme på mig innan jag gick ner till allum för att möta Sanna och åka till skolan.
Sedan åt jag som ni redan vet lunch på New York med världens bästa tjejer Jossan, Sanna och Emma. Slutade skolan vid tre, var hemma fyra och åkte in till stan igen vid fem tiden för att gå ut och äta med familjen på Cicero. Dock jobbade min ena bror sent idag och min andra bror mådde inte så bra, så tog med Amanda vilket var hur mysigt och bra som helst! ♥ På så sätt fick jag nämligen firat min födelsedag med alla dem som står mig närmast och som betyder mest.
 
Nu ligger jag i sängen och är helt proppmät. Har ätit så sjukt mycket och god mat nu under kvällen att det inte skulle förvåna mig om jag är mätt hela dagen imorgon med, haha. Är även dödstrött så ska ta och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen för att sova strax.
Har som sagt haft världens bästa födelsedag och livet kan inte glittra mer än vad det har gjort idag!
 



 
 

SKRIVET: 2014-02-26, kl 14:14:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

New York

Var ute och åt lunch tillsammans med Jossan, Sanna och Emma förut. Köpte även första lagliga cidern och det känns såå bra!
Sitter nu i skolan och börjar sista lektionen 14.40 innan jag slutar 15.50. Då ska jag direkt hem och sedan åker jag till stan nästan direkt igen för att gå ut och äta middag med familjen.

SKRIVET: 2014-02-26, kl 09:39:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

För idag är jag 18!!



SKRIVET: 2014-02-25, kl 19:03:00 | PUBLICERAT I: Provence du Nord

Ändrade planer

Kom till stallet förut och såg världens. smutsigaste. häst. Alltså hon hade intorkad lera från tipp till tå, i stort sätt. Så tog in henne och stod och borsta samt mös i säkert en timme, hon är så himla go och mysig, och när jag skulle sadla hade det redan börjat mörkna lite ute. Så kände att en utrett får vänta tills på fredag, hoppas bara att det är lika bra väder då som det har varit idag.
Istället tog vi ett pass i paddocken som äntligen har torkat upp så att det går att rida ordentligt där. Red ungefär en timme, med mest fokus på galoppfattningarna. Hon blir nämligen lite väl framåt efter att man har gjort första fattningen, så när man ska få fram henne i trav blir det lätt galopp nästan på stället istället, haha. Sedan jobbade vi även med att hålla igång galoppen och ha ett behagligt tempo.
När det kändes som bäst avslutade vi och travade av i lång och låg form.
 
Nu är jag hemma och ska strax färga håret. Efter det ska jag äta något, kolla farmen, packa om väskan och åka iväg till Partille igen.
 
skitgris

SKRIVET: 2014-02-25, kl 14:31:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Åkte till jonte igår ikväll och sov där. Måndagar är typ våran dag haha, åker nästan alltid till han på måndag kväll. Så mys!
Nu har jag i alla fall precis slutat och sitter på bussen på väg till stallet. Helt fantastiskt väder ute idag och det lutar mot en lååång uteritt i solen och värmen. Vet en perfekt runda jag tänkte rida.

Sedan ska jag hem, färga håret, packa om väskan och åka iväg till Partille igen. Ska sova där inatt igen och imorgon är dagen jag har längtat efter i över ett år. Min 18-års dag! Ska ut med några tjejer i klassen och äta lunch, sedan middag med familjen på kvällen. Kan inte bli annat än perfekt, speciellt inte när jag får vakna upp i världens bästa människas armar. 

SKRIVET: 2014-02-23, kl 23:12:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

3 days left

Ligger nu i sängen och läser bloggar. Ska alldeles strax stänga av datorn och sova men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan det. Var jättetrevligt på släktkalaset med god mat och roliga samt intressant samtalsämnen, som alltid i den här släkten. Fick även såå fina grejer samt lite pengar, väldigt välbehövligt!!, så är jättenöjd!



fick en påse med kläder från mammas kusin, får alltid det när hon rensat garderoben, och hittade bland annat den här super snygga klänningen som jag funderar på att färga svart. även en as ball t-shirt som ni kan få se bild på imorgon.

SKRIVET: 2014-02-23, kl 17:57:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Släktkalas

Bloggar senare!

SKRIVET: 2014-02-23, kl 13:27:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sunday

Godmorgon, eller aa förmiddag kanske.
Jag mötte upp Amanda i Floda igårkväll för att åka till Lerum och köpa godis. Sedan åkte vi hem till henne och hade myskväll, kollade film, åt godis och pratade om livet.
Nu sitter jag i hennes säng och ska strax gå mot stationen för att ta bussen hem. Ska ha släktkalas i eftermiddag så ska hem och duscha, städa samt fixa mig.
Men nu måste jag gå. Vi hörs senare!

SKRIVET: 2014-02-21, kl 20:04:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredagsmys


SKRIVET: 2014-02-21, kl 08:49:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Fredag idag och det känns sååå härligt!
Jag ligger just nu själv i sängen i lägenheten då jonte gick till jobbet redan innan jag vaknade. Tråkigt. Hatar att vakna själv, speciellt här. Brukar alltid vakna när han går upp och sedan ligga kvar och lyssna på när han gör i ordning sig. Men idag var det helt tyst när jag vaknade.
Haha jaja, nog om det. Jag har kort dag i skolan idag och åker direkt till stallet, som vanligt. Hade nog tänkt rida ut på en riktig långtur idag, mysigt!
Men nu måste jag upp och byta om. Ska möta Sanna utanför allum om en stund, som vanligt.
Vi hörs!

SKRIVET: 2014-02-20, kl 19:30:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Partille

Kom till läggan för en stund sedan och är ensam här till tio då jonte jobbar. Så när han kommer ska vi ha myskväll!
Handlade lite på vägen hit och ska nu göra i ordning lite mat och sedan gosa ner mig i soffan med täcket och kolla på farmen.
Sedan tänkte jag göra lite nytta och diska samt småplocka lite här i lägenheten så att jonty blir glad när han kommer hem. :)

SKRIVET: 2014-02-20, kl 16:21:27 | PUBLICERAT I: Träning och hälsa

Legday ♥♥

Mötte upp mamma på gymmet efter skolan och körde ett såå bra benpass.
Började tio min pw på bandet för att värma upp och bli varm (tycker egentligen det är skit tråkigt att gå/springa på bandet, gör det mycket hellre ute, därför går jag så kort tid) och sedan körde vi ben på maskinerna. Mest lår, både över- och undersida, ljumskmusklerna och rumpa. Kör alla 10x3.
Sedan squats 20x3 och lunges 10x3. När jag skulle göra sista setet lunges skakade mina ben så sjuukt mycket, men det är skönt att känna att det tar! Avslutade med situps 10x3 och plankan.

SKRIVET: 2014-02-20, kl 13:07:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Herregd, vad fort den här veckan har gått. Det är redan torsdag idag, alltså fredag imorgon och helg. Fyfan vad skönt!
Sitter just nu i skolan och arbetar med en broschyr inför en produktdemonstration som vi ska göra nästa vecka. Är dock typ redan klar, ska bara finslipa lite men det är svårt att göra det när man inte har någon lärare och kan få tips på hur man kan göra för att förbättra. Har denna lektionen tills jag slutar, vid två, och efter det åker jag direkt till Floda för att möta upp mamma och åka och träna. Ska köra ben och rumpa idag, mitt favvopass!
Nu ska jag kolla grammisgalan som jag missade igår.
Vi hörs senare!

SKRIVET: 2014-02-19, kl 19:49:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äggmacka och gym

Sitter nere i soffan och kollar farmen och äter äggmacka. Vid åtta ska jag, mamma och pappa till gymmet. Armar, axlar och rygg står på schemat idag. Läängtar!

SKRIVET: 2014-02-19, kl 19:04:52 | PUBLICERAT I: Inspiration

CARA DELEVINGE

en av världens absolut snyggaste människor.
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2014-02-19, kl 09:16:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Onsdag idag och jag har en lååång dag i skolan, går till tio i fyra. Dock skönt med sovmorgon och jag börjar inte förrän halv elva.
Är i alla fall ensam hemma i läggan just nu då jonty gick till jobbet vid åtta. Så har tagit det lugnt hela morgonen och ligger just nu i sängen. Ska strax byta om för att gå ner och möta Sanna utanför allum, som vanligt.

vacker med rufsigt hår och jontes alldeles för stora mjukisbyxor

SKRIVET: 2014-02-18, kl 18:00:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träna

Ska till gymmet med mamma nu och köra ben, tror jag. Är inte säker men jag känner verkligen för att köra ben idag.
Sen åker jag till jonte direkt efter och sover där. Så vi hörs antagligen inte förrän imorgon igen.



SKRIVET: 2014-02-18, kl 17:20:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Regn och rusk

Fyy vilket väder det är här i Göteborg idag. Det har regnat hela dagen, och inte lite vissa stunder heller. Var som sagt inne på UF-mässan idag. Vi skulle göra två uppgifter om några av montrarna och när vi var klara fick vi gå hem. Riktigt segt faktiskt då det var trångt och mycket folk så det blev sjuukt varmt, samt att man bara ville bli klar med uppgiften så att man kunde åka hem.
 
Jag var i alla fall klar vid ett, så vid två var jag i stallet. Dygnsur och superglad över vädret. :):):) Visste inte alls vad jag skulle göra med Nora först när jag kom dit då jag hade hoppats på att det skulle vara lika bra väder som det var igår, för hade nämligen tånkt rida ut på en riktig långtur. Men eftersom regnet vräkte ner tänkte jag att skogen bara är hal och geggig, så det blev ett skrittpass i paddocken. Jobbade mycket mjukgörande och att få henne snabb och kvick för hjälperna. Det gick super bra med tanke på underlaget, vädret och att hon vad pigg då hon stod igår. Men hon frustade i alla fall nöjt över att gå röra på sig och var glad och arbetsvillig. Som alltid.

SKRIVET: 2014-02-18, kl 08:10:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Sitter i allums bussterminal och väntar på Sanna. Sov hos jonte inatt och gick lite tidigare från honom imorse för att hinna in på Ica en snabbs.
Har typ bara matte nu på morgonen, sen ska vi in till stan och gå på UF-mässan. Åker sedan direkt till stallet.



SKRIVET: 2014-02-16, kl 21:07:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Biomys

Hundraåringen med mamma och pappa.
Perfekt avslut på ett lugnt och skönt, välbehövligt lov!

SKRIVET: 2014-02-13, kl 09:31:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Godmorgon! Torsdag idag och jag har massa jag ska hinna med under dagen. Men först: ett morgonpass på gymmet och bättra på träningsvärken lite.

SKRIVET: 2014-02-12, kl 20:25:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wednesday

Åkte med mamma till allum direkt efter att jag ätit lunch och bytte hennes träningsskor som vi köpte i måndags då dem inte var sköna. Sen handlade vi lite på vägen hem och sådär. Har legat uppe i sängen hela eftermiddagen och kollat bloggar samt nya avsnittet av pll, alltså såå bra är det ju!
Vid sex tiden åkte jag, mamma, pappa och Holly till mormor och morfar för fika och en pratstund. Jag och morfar fyller ju år om 14 dagar, så vi planerade släktkalaset lite. Vilken dag samt tid vi ska ha det och så.
 
Nu har jag precis kommit hem igen. Blev ingen träning nu på kvällen då pappa inte mådde helt bra och jag har sån sjuuk träningsvärk, haha. Ska gå ner och fixa i ordning lite kvällsmat innan jag ska se på kvällens avsnitt av farmen som jag missade. Sedan ska jag faktiskt sova. Har somnat sent och gått upp tidigt hela veckan, samt ska upp tidigt imorgon, så behöver få sova lite.
 

SKRIVET: 2014-02-12, kl 12:36:34 | PUBLICERAT I: Träning och hälsa

Gymmet done

Kom iväg rätt så sent till gymmet idag då både jag och mamma var ganska så sega imorses. Men vi kom iväg i alla fall och det var så skönt när vi väl var där.
Började tio min på bandet, powerwalk i uppförsbacke, för att sedan mjuka upp axlar samt skuldror med hjälp av de tre första övningarna i det här inlägget. Sedan körde vi överkropp med fokus på armar och rygg. Har träningsvärk i ryggen sedan igår, det det kändes ganska rejält. I slutet gjorde jag även 20x3 spuats och 10x3 lunges och kan säga att utfallsstegen kändes sjukt mycket. Så förmodar att jag kommer ha ordentlig träningsvärk i lår och rumpa imorgon.
Får se om det blir ett till pass ikväll eller inte. I såna fall ska jag nog bara springa på bandet och kanske lite crosstrainer, som igår.
 
Nu ska jag göra i ordning lite lunch och sedan gå upp och läsa en stund. Senare ska jag och mamma antagligen åka till allum en sväng. Vi hörs sen!

SKRIVET: 2014-02-11, kl 22:07:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nattii

Sprang på löpbandet 20min och efter det crosstrainern 10min. Sedan körde vi plankan och situps och lite rygg. Körde inte så hårt nu ikväll då vi ska träna imorgon igen. Åkte dit för att mest springa på bandet.

Nu ligger jag i sängen och kollar på bröllopsduellen och efter det ska jag sova. Jag och mamma ska upp och träna på morgonen imorgon igen. Tror det blir armar + axlar och lite rygg imorgon.
Godnatt, vi hörs imorgon!

SKRIVET: 2014-02-11, kl 19:24:53 | PUBLICERAT I: Träning och hälsa

Gymmet

Dags för dagens andra pass!

SKRIVET: 2014-02-11, kl 17:22:54 | PUBLICERAT I: Provence du Nord

11 februari

Mamma kom till stallet vid halv ett tiden med Holly för att följa med till rundvolten. Ville nämligen inte rida där helt själv om Nora skulle få för sig att busa till det ordentligt och jag skulle flyga i backen, haha.
Skritta först några varv för att kolla hur underlaget var samt för att Nora skulle få titta vart vi var då hon aldrig varit där tidigare och kunna slappna av lite. Travade sedan lugnt igång henne och kan säga att det var en riktigt glad tjej som gäääärna ville framframfram. Fick sitta och göra halvhalver i stort sätt hela tiden för att hon skulle lyssna och inte gå över i galopp, och varje gång jag satt ner ordentligt i sadeln för att göra en extra tydligt halvhalt fattade hon galopp och galopperade typ på stället, haha.
När hon slappnat av även i traven och lyssnade ordentligt kände jag att hon bara skulle få ha kul i galoppen och få utlopp för lite energi. Och kul, det tyckte hon allt att det var. Hon glädjebockade i nästan varje fattning och var pigg och framåt.
 
Det som är så skönt med Nora är att hon är så känslig för både skänkel och förhållningar, så det krävs verkligen inte mycket för att få henne att lyssna på en och det märkes tydligt i galoppen idag. För trots att hon var pigg och glad och gärna ville springa på så lyssnar hon otroligt bra när man tar tillbaka henne.
Sen att hon kan bli lite stark ibland är en annan sak. Jag får se till att träna mycket överkropp, armar och stärka min bålstabilitet, så att hon inte drar mig ut sadeln så lätt när hon blir stark, haha. ;)

SKRIVET: 2014-02-11, kl 15:44:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Middag

Står och lagar middag, berättar mer om dagens rispas senare. ;)

SKRIVET: 2014-02-11, kl 10:52:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morgonpass

Var på gymmet lite över nio imorses och körde ett ben- och rumppass. Haha fyfaan vad det kändes asså.
Nu sitter jag i Floda och väntar på bussen till stallet. Tänkte rida till rundvolten vid ryggebol med Nora idag och jobba henne ordentligt. Tänkte även att hon skulle få bli av med lite överskottsenergi. Håller tummarna för att jag inte flyger i backen idag bara om hon får för sig att glädjebocka som en tok, haha.

SKRIVET: 2014-02-10, kl 20:06:48 | PUBLICERAT I: Shopping

New in


SKRIVET: 2014-02-10, kl 18:03:00 | PUBLICERAT I: Inspiration

Daily inspo

 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2014-02-10, kl 15:20:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Armar, axlar, rygg

Precis hemkommen från gymmet och det var såå skönt att komma igång och träna igen. Körde, som rubriken säger, armar, axlar och rygg idag och kan säga att det kändes. Är ju väldigt svag i överkroppen med, så behöver verkligen jobba upp musklerna där. Imorgon kör jag och mamma ett benpass på morgonen innan stallet och sen kanske vi åker till gymmet på eftermiddagen igen med pappa. Vi får se. Har ju lov, så ska köra gärnet hela veckan.
 
Nu sitter jag i alla fall nere i köket och kollar runt lite, läser bloggar och ska snart hjälpa mamma med middagen. Efter att vi har ätit ska vi åka en sväng till allum för att kolla efter ett par träningsskor. Vill nämligen komma igång med springningen igen, men det går inte så länge jag bara har ett par skor. Så behöver titta efter ett par inneskor då dem jag har nu egentligen är mina springskor.
 
 

SKRIVET: 2014-02-10, kl 12:01:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Hej på er. Idag är det måndag och looov, fyfan vad skönt!
Jag blev väckt vid halv tio imorses av Holly som satt nedanför min säng och gnällde. Vi har nämligen varit ensamma hemma hela morgonen/förmiddagen. Gick upp direkt och gjorde i ordning en lång- och gofrukost som jag åt i lugn och ro. Sedan plockade jag ut och in i diskmaskinen då köket såg ut som ett bombnedslag innan jag bytte om och gick ut på en promenad runt Nääs med Holly.

Nu har jag precis kommit hem igen och ska fixa lunch samt vänta på att mamma ska komma hem. Sedan är det på med träningskläderna som gäller för att åka iväg till gymmet. Ska bli så skönt att komma igång med träningen igen!

SKRIVET: 2014-02-06, kl 18:50:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdagsbio

Ska alldeles strax gå ut till bussen för att åka till Floda och sedan möta upp Ella på tåget in till stan. Då vi båda så gärna ville se the wolf of wallstreet så bestämde vis oss för att gå på bio själva ikväll. Jag har sett typ en timme med jonte, men somnade då jag var såå jäkla trött när vi skulle kolla på den. Så gör ett nytt försök idag, och nu är den texten samt att man sitter i en biosalong med och inte hemma i soffa .
Jaja, nog tjatat. Nu måste jag gå ut till bussen! 



SKRIVET: 2014-02-06, kl 15:59:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thursday

Åh, känns såå skönt att det är torsdag idag. Klar med båda redovisningarna och imorgon ska jag bara till skolan för att göra en utvärdering, sedan är det looov! Känns så skönt och verkligen välbehövligt. Kunna vara hemma en hel vecka, bara ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Ska försöka komma igång med träningen igen nu i veckan och även försöka komma ut och köra en del med mamma.
 
Men tillbaka till idag, torsdag. Fick sluta tidigare idag då vi blev klara rätt fort med redovisningarna, så var hemma vid två tiden. Skulle egentligen åkt in till stan med några tjejer i klassen och typ käkat och sedan gått på bio. Men det blev inte så då ingen kunde. Så planerade att träna med mamma, men mår ju fortfarande inte hetl bra så väntar med det till på lördag istället. Så jag hat bara varit hemma och tagit det lugnt nu. Ligger i sängen och väntar på att middagen ska bli klar och efter det ska jag gå och ta en dusch.
 
ska boka klipptid snart, får se om det blir typ den här längden igen eller kortare.

SKRIVET: 2014-02-05, kl 18:51:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Lång dag i skolan idag, eller inte många timmar men vi går till sent på eftermiddagen, 10.35 - 15.50. Hade matteprov första lektionen som gick sådär. Är säker klarade det, men det gick absolut inte lika bra som de två senaste har gjort. Sedan har vi bara arbetat med min butik hela dagen som nu, äntligen, ska redovisas imorgon och sedan utvärderas på fredag innan jag går på lov. Fyfaan vad skönt och välbehövligt det ska bli!
I alla fall, efter skolan så var ett en så kallad "bikupa" på skolan för alla ettor där man kan gå och prata med sina lärare tillsammans med sina föräldrar för att få reda på hur man ligger till i kursen, vilket betyg man ligger på och så där. Skitbra faktiskt och jag är glad för ligger bättre till än jag trodde i alla kurser! Men det började inte förrän halv fem, så jag och Sanna gick och käka pizza innan.

Nu sitter jag hemma och skriver talkort inför mitt informerande tal imorgon som är en del av redovisningen. När jag är klar med det ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lugnt, andas och kolla på farmen tillsammans med min kära mor.

SKRIVET: 2014-02-04, kl 19:04:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg

Kom hem från stallet för en stund sedan och ska nu sätta mig ner i köket och ta tag i lite plugg. Har matteprov imorgon på ekvationer, så ska kolla igenom kapitlet lite och kolla så att jag kan allting och känner mig säker på det. Vill ju att morgondagens prov ska gå lika bra som dem två senaste har gjort.
Sedan ska jag kolla farmen och efter det är det ännu mer plugg som gäller. Har ju revovisning på torsdag bestående av ett 3-5 minuter långt informerande tal samt även en vernissage av Min Butik som vi har arbetat med dessa fyra veckor sedan skolan började. Ska bli så. jävla. skönt. att äntligen vara klar!
 
 saknar läggan och jonathaaan.

SKRIVET: 2014-02-03, kl 23:07:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvällsplugg

Pappa hämtade mig efter skolan då han slutade tidigare vilket var väldigt skönt. Åt middag direkt när jag kom hem och tog det lugnt en stund innan jag, pappa och Holly gick ut på en promenad i Tollered.
Vid sju åkte vi en snabbs till Ikea för att köpa lite småsaker till vardagsrummet. Bland annat köpte vi en jättefin fåtölj som både jag och mamma kollat på och pratat om hur länge som helst. Så nu har vi en mysig plugg- och läshörna nere i vardagsrummet.
Kom hem vid tio tiden ungefär och sitter nu uppe i mitt rum och pluggar. Behöver göra så mycket jag orkar idag då jag inte kommer hinna plugga så mycket imorgon eller på onsdag efter skolan och arbetet ska bara klart och redovisas på torsdag. Stressss!!



SKRIVET: 2014-02-03, kl 09:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

3 februari

Godmorgon! Måndag idag och tjugo fucking tre dagar kvar till min födelsedag!! Det är sjukt.
Haha, i alla fall. Lång dag i skolan idag, slutar inte förrän halv fyra och efter det kanske jag ska träna. Vet inte riktigt för har inte pratat med mina föräldrar om det. Annars kanske jag åker till gymmet själv, vi får se helt enkelt.
Men nu måste jag ut till bussen.

SKRIVET: 2014-02-02, kl 13:51:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Bestämde mig redan igår kväll för att inte träna idag, utan sov istället till halv elva vilket var sååå skönt. Även ett väldigt bra beslut då jag fortfarande inte mår helt bra och astmhostar som en tok. Är dock på bättringsvägen vilket känns bra.
Har suttit hela förmiddagen sedan jag vaknade och pluggat och nu den sista halvtimme låg jag uppe i sängen och läste. Nu sitter jag nere i köket igen och ska plugga samt fika. Hittade en bit av mammas supergoda morotskaka i frysen plus att vi har smörgåsrån och sprite. Så fika och plugga en stund till ska jag göra nu.
Sedan ska jag gå upp och läsa en stund till innan jag ska börja med middagen. Eller om det blir middag först och läsning sen. Vi får se helt enkelt. ;)

SKRIVET: 2014-02-01, kl 09:48:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon

Pappa väckte mig vid lite i nio förut och frågade om jag skulle med och träna idag. Ville hemskt gärna följ med då det var länge sedan jag tränade ny och jag verkligen kände för det. Men känner att jag inte mår helt bra och hade jag följt med hade jag inte velat köra så hårt eller länge som de gör, så stannade hemma istället. Hoppas att jag känner mig bättre imorgon och kan följa med då!
 
Nu har jag i alla fall fixat välrdens största och godaste frukost. Var sjukt hungrig när jag vaknade och såg att vi hade massa frukt och annat gott hemma.Så ska äta nu i lugn och ro innan jag ska ta tag i lite plugg varvat med läsning.
Vi hörs mer under dagen!