SKRIVET: 2013-11-30, kl 23:14:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

The fault in our stars

Orkade inte kolla på avatar då den är slut halv ett, så gick och la mig i min gosesäng istället och ska läsa lite i min engelskabok som ska vara utläst tills på måndag. Läser the fault in our stars av John Green och den är ju så fantastiskt himla bra och fin. Ni som inte har läst den borde absolut ta och göra det! Världens vackraste bok, helt klart.



SKRIVET: 2013-11-30, kl 19:05:37 | PUBLICERAT I: Collage

Ginatricot basics

 

SKRIVET: 2013-11-30, kl 17:33:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hola amigos

Kom precis hem från Alingsås. Fick köpt två julklappar och ska köpa en imorgon + födelsedagspreset till J. Sedan är det bara julklapp till J kvar. Skönt! Har dock ingen aning vad jag ska köpa till honom i julklapp för tycker det är så himla svårt, men får fråga vad han önskar sig.
Handlade tacogrejer och lite annat gott på vägen hem och det får bli en myskväll med familjen idag. Har sån himla mensvärk och börjar även känna mig lite sjuk, så tänker bara ligga i soffan hela kvällen. Avatar kommer ju ikväll så ska kolla på den och äta gottigt.
Men nu ska jag läsa lite bloggar och sedan måste jag även läsa min engelskabok som ska vara utläst tills på måndag.

 

SKRIVET: 2013-11-30, kl 12:27:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Alingsås

Hej, allt bra med er? Med mig är det fint i alla fall. Lördag idag och jag har varit vaken ett bra tag redan. Var på gymmet tidigt i morse och har varit hemma en stund, ätit lunch och fixat mig.
Nu ska jag, mamma och pappa åka en sväng till Alingsås för lite julshopping. Jag tänkte börja köpa lite julklappar innan mina pengar går åt till annat haha, är inte så ekonomisk av mig nämligen.

Vet inte vad som händer senare ikväll men vi ska i alla fall äta mysmiddag ned tacos här hemma, sedan får vi se om jag träffar någon kompis eller stannar hemma och kollar på avatar med familjen.

Har massa inspiration och idéer till roliga inlägg som jag har skrivit ner med, så det är kul! Får se när jag orkar fixa det till bra och roliga inlägg med bara.



SKRIVET: 2013-11-29, kl 14:55:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredaaag

Hej! Länge sedan jag skrev här nu men har haft mycket annat att tänka på den här veckan som har gått och helt enkelt lagt bloggen åt sidanför att fokusera på viktigare saker. Men tror och hoppas att det som tyngt mig denna veckan är löst, snart i alla fall.

Men ja, fredag och helg idag redan och den här veckan har verkligen gått så himla fort. Hade bara två lektioner i skolan idag och slutade redan halv ett, så har varit en kort skoldag vilket är så himla skönt på fredagar. Har sen sedan jag kom hem pluggat och ska fortsätta med att göra det så att jag slipper sitta med massa plugg i helgen, skönt att få det överstökat liksom.
Senare ska jag förhoppningsvis åka en sväng till J innan han åker iväg till Stockholm över helgen. Om han nu hinner ses idag, annars får vi ta det på söndag eller måndag beroende på hur sent han kommer hem på söndag.
Ska i alla fall åka till ica senare ikväll och köpa gottigt med mamma inför våran myskväll framför idol. Är så sjukt sugen på naturgodis så ska unna mig lite.

Har även påbörjat min önskelista inför julen. Tycker det är så svårt att komma på vad jag ska önska mig då jag helst vill ha pengar för att det är lättast. Men lite tråkigt med kuvert under granen, så sitter och försöker komma på tråkiga nödvändigheter man behöver och som bara är tråkigt att köpa själv. Har än så länge kommit på riktigt bra och dyr ansiktsrengöring och lite andra småsaker.

Nu måste jag fortsätta plugga. Vi hörs senare!

SKRIVET: 2013-11-23, kl 20:27:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lödöse

Sitter i köket hemma hos Kent och Marie i Lödöse, äter gottigt, kollar på när de spelar kort och kollar runt lite på internet på ipaden. Känner mig ungefär som hemma här då vi har varit här hur mycket som helst under hela min uppväxt. Känns speciellt bra att komma hit och gosa med deras fem border collies, dock att de är lite väl galna och måste erkänna att jag nog har lite skräck för stora hundar nu när man har vant sig vid att ha en liten plutt hemma. Men man vänjer sig efter ett tag, hade trots allt border collie i 15år av min uppväxt, så det gäller bara att vänja sig vid att dem är mycket större än vad Holly är.
Jag antar att vi kommer bli kvar här x antal timmar till då de precis har börjat spela och brukar hålla på i några timmar, så jag ska gå in och sätta mig i soffan med alla hundar och kolla på så mycket bättre. Sedan får vi väl se när de börjar prata om att åka hem, men tror inte det blir förrän närmare tolv.
 

SKRIVET: 2013-11-23, kl 12:33:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Idag var det väääldigt segt på gymmet. Har sovit så himla dåligt de här två senaste nätterna och tror att det är anledningen till att det var så trögt och tråkigt som det var idag. Men gjorde det bästa av situationen och körde lite lugnare idag, så är det bara att ta nya tag och köra på imorgon igen.
Nu sitter jag i köket, har precis duschat och ätit lunch och ska om en stund gå upp och fixa iordning mig. För vid halv två ska jag, mamma och pappa åka till Koberg för att möta upp mamma och pappas kompisar Kent och Marie och gå på Kobergs julmarknad. Sedan åker vi med hem till Kent och Marie för middag och kortspel senare ikväll vilket blir trevligt för det var längesedan vi var hos dem nu. Och känner jag mina föräldrar rätt så blir det en ganska sen kväll ikväll, som alltid när vi är hos Kent och Marie.

Nu ska jag börja fixa en önskelista inför jul till mamma innan jag måste göra iordning mig.
Vi hörs senare under dagen!

SKRIVET: 2013-11-22, kl 20:14:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idolmys

Kom precis hem efter att ha handlat lite fredagsgott och ska nu sätta mig i soffan framför idol tillsammans med mamma. Hejar på Elin och Erik och hoppas verkligen att de går vidare, vill se dem två i final.
Sedan när idol är slut ska jag faktiskt gå och lägga mig direkt då jag ska upp tidigt imorgon för att vara på gymmet vid nio. Så blir en tidig kväll ikväll. 
 

SKRIVET: 2013-11-22, kl 16:22:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

SKRIVET: 2013-11-21, kl 10:43:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Sitter i skolan med Jossan, Sanna och Emma och har svenska. Vi håller på att skriva en resedagbok men är redan klar med det och har skickat in, så sitter bara och fördriver tiden med att kolla runt på kläder. Finns sååå mycket snyggt som jag vill ha och känner verkligen att jag måste ta tag i det här med att söka jobb. Det blir nämligen lite fattigt att leva på 1050 kronor i månaden i dagens samhälle när man ska betala i stort sätt allt själv. Jaja nog om detta.
Idag är en dag men mycket planer vilket jag älskar. Ska alldesles strax åka till Floda med Jossan för att luncha på thaien då det är buffé och vi har hur lång lunchrast som helst. Sedan har vi en två timmars lektion i eftermiddag då vi ska vara i verkstaden och fixa med vårat julskyltfönster.
Efter skolan åker jag in till stan tillsammans med Sanna för att äta och senare ikväll gå på bio. Vi ska se catching fire och hoppas på att den är så bra! Vet inte riktigt när den är slut men sent ikväll någongång i alla fall och orkar inte åka hela vägen hem till Tollered, så åker till Partille och sover hos världens bästa människa. Har lite sovmorgon imorgon och behöver inte gå från honom förrän nio, så vi ska ha myskväll ikväll när jag kommer. ♥
Men nu måste jag kila om jag och Jossan ska hinna till tåget. Puss!

 

SKRIVET: 2013-11-20, kl 07:51:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skola

Sitter i köket och ska alldeles strax ta på mig och gå ut till bussen. Börjar nio idag med servicekunskap och vi ska påbörja något nytt idag tror jag.
Sedan i eftermiddag har jag en lång lektion på typ två timmar, men vi sitter alltid med datorn på den så de brukar gå rätt så fort ändå.
Men nu måste jag gå så jag inte missar bussen. Hörs senare!
 


SKRIVET: 2013-11-19, kl 18:42:00 | PUBLICERAT I: Träning och hälsa

Träna

Hej! Sitter i bilen på väg till gymmet med mamma och pappa. Vi ska göra vårt pass på ungefär en timme, som vi brukar göra men känner mig inte så pepp idag så vi får väl se hur de går idag. Förhoppningsvis blir jag mer peppad när jag väl är där.
 


SKRIVET: 2013-11-19, kl 15:17:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

100 days minus en

Hola amigos, näe men hej. Det var skit länge sedan jag bloggade nu och tänkte väl starta upp igen och gör alltså detta med en nystart på en helt ny blogg. Vet dock inte hur mycket jag kommer skriva här, men skriver väl helt enkelt när jag har lust och har något att dela med mig av helt enkelt, mest för min egen del för att det är så kul att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde förr.
Har ju alltså en annan blogg där jag skrev i två år, men den är tyvärr låst och endast tillgänglig för mig.
 
Men i alla fall, igår var det 100 dagar kvar tills det att jag fyller 18 vilket innebär att det idag är 99 dagar kvar och jag längtar SÅ mycket, haha. Ska ha roligaste festen/utgången den helgen och har redan börjat planera. Surt dock att personen jag helst av att vill spendera hela helgen med är i Stockhom då, men vi firar väl mig på något annat sätt skulle jag tro.
Jaja de är ju trots allt ett tag kvar med mycket roligheter som händer innan, som jul, nyår och världens bästa människas födelsedag som såklart ska firas.
 
Men nu måste jag kila för ska ha lektion, så puss!