SKRIVET: 2014-06-29, kl 23:21:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fucking bråvalla!!!

Herregud vad sjukt! Har haft dom fyra bästa dagarna i mitt liv med så mycket olika, roliga och trevliga människor samt världens bästa line-up! Är glad som fan över att jag fått uppleva världens bästa förstafestival med min absolut bästa vän. Imorgon ska ni få en lite mer utförlig uppdatering om hur det har varit ned bilder osv. så kika i då.

SKRIVET: 2014-06-24, kl 16:29:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Packar och taggar

Mötte upp mamma i Alingsås vid elva i förmiddags för att handla mat inför Bråvalla. Sedan åkte jag hem och la fram allting som jag ska ha med och bockade av så att jag inte glömt något. Sedan började jag packa och nu är jag äntligen klar med det! Skönt! Men alltså herregud, om 24 timmar är vi på bråvalla??!?! Det är så sjukt, haha. Ska äta middag strax och sedan ska jag möta upp Amanda så ska vi fixa lite grejer. Sen hem och duscha innan jag åker över till Amanda ikväll för att sova där. ALLTSÅ PEPPEN!!!



SKRIVET: 2014-06-22, kl 21:37:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Midsommar and so on

Hej på er! Hade en så trevlig och bra midsommar, trots stress under dagen. Jag, Amanda och Moa var hos Amanda innan och gjorde efterrätt samt fiaxde oss innan vi vid sex tog tåget till Floda och gick hem till Svarre. Där bjöds det på god middag och såklart våran übergoda efterrätt! Vid åtta/nio sedan började det droppa in lite mer människor och det var en väldigt trevlig kväll. Vi tog sista tåget hem till Amanda och somnade väl vid fyra/halv fem någongång.
 
Igår vaknade vi upp vid tio, ringde Floda pizzeria och fick dem att öppna en timme tidigare för oss. Så där satt vi i typ en och en halv timme och pratade om gårkvällen. Sedan gick jag och Amanda till Svarre och hämtade en grej vi glömt innan vi åkte hem till henne igen och kollade på film innan mamma hämtade mig. På kvällen sedan kom Nina och Christer förbi och eftersom att jag inte hade något att göra så satt jag och pratade med dom + mina föräldrar hela kvällen.
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Har legat i sängen i stort sätt hela dagen och kollat på film. Varit nere och hjälpt till samt ätit middag typ. Känner mig dock helt frisk nu, bortsett från att jag fortfarande är lite hes, vilket är så himla skönt! Så nu laddar jag och och taggar inför bråvalla!!! Helt sjukt att vi åker på onsdag! Så har fullt upp både imorgon och tisdag. Har massa att fixa. Imorgon ska jag til Ullared med mamma och Conny för att köpa en ryggsäck, liggunderlag osv. och på tisdag ska jag hinna handla mat, packa, duscha och fixa mig, kanse träffa Jossan och Sanna för fika om dom kan (??) osv. Så jaa, fullt upp. Men, det ska bli SÅ JÄKLA KUL!!

SKRIVET: 2014-06-20, kl 12:55:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stress

Igår mötte jag upp Amanda på tåget in till stan vid halv fyra. Vi båda, inte riktigt friska då jag smittat henne, sprang runt och letade som galningar efter en snygg, billig blomkrans att ha i håret. Dock utan lyckat resultat. Vid fem tog vi spårvagnen till bergakungen och såg The fault in our stars (eller Förr eller senare exploderar jag som den så fin heter på svenska) och gråt i två timmar.
 
Idag har jag vaknat upp x antal timmar försent och är nu sönder stressad. Sitter med hårfärg i håret som strax ska sköljas ut, sedan ska jag hoppa i ridkläderna och åka iväg till stallet. Hinner inte mer än en uteritt barbacka, men det är bättre än inget, samt väldigt mysigt. Sedan åker jag direkt till Amanda & Moa för att göra efterrätt och fixa i ordning oss innan för vid sex ska vi vara hos Svarre. Han bjuder på mat och vi har med efterrätt, bra deal tycker jag. Men nu ska jag skölja ur färgen. Vi hörs i eftermiddag/kväll/imorgon.

SKRIVET: 2014-06-17, kl 18:03:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarjobb och långtur

Hej! Kom hem för en liten stund sedan så har ätit middag och nu lagt mig i sängen. Har haft fullt upp hela dagen. Först åkte jag och mamma och pratade med en tjej på ett lunchställe vid bäckebol där jag förmodligen kommer jobba så mycket som möjligt i sommar. Dom behövde nämligen någon som kunde komma in lite när som om någon blev sjuk eller så, och jag har ju inget speciellt planerat i sommar så det är perfekt! Kan förhoppningsvis åka med pappa på morgonen dom dagarna jag ska jobba också, så det är perfa.
Sedan åkte jag och mamma till plantagen, allum och jula. Köpte lite grejer som är bra att ha inför bråvalla. Nu behöver jag bara liggunderlag och lite småsaker. Ska även höra med Conny om jag kan låna hans sovsäck.
I alla fall, sedan släppte mamma av mig i stallet på vägen hem och jag och Nora red ut på en riktig långtur idag. Har ju länge velat rida till Källås och bortanför där, så det gjorde jag idag. Så himla mysigt och kul att återuppleva gamla barndomsminnen med galopp på grusvägarna. Vi var ute i lite mer än en timme och Nora var genomsvettig när vi kom tillbaka, så spolade av henne innan jag släppte ut henne i hagen igen.

Nu ska jag kolla lite bloggar innan jag tänkte sätta på en film eller några avsnitt av gossip girl. Det tar på krafterna att vara i full gång hela dagen, speciellt när man inte är helt frisk än. Hoppas dock att jag är helt frisk imorgon, för nu börjar det bara bli jobbigt att gå runt med denna jäkla rethosta.

SKRIVET: 2014-06-17, kl 10:27:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Godmorgon! Jag sitter i bilen tillsammans med mamma på väg in till stan för att presentera mig och prata med några angående sommarjobb. Hoppas verkligen att det finns något för det skulle vara skönt med lite extra inkomst. På vägen hem sen ska vi in på jula och köpa lite nödvändigheter inför bråvalla som liggunderlag osv. Sedan åker jag direkt till stallet och rider ut Nora en sväng.

SKRIVET: 2014-06-16, kl 15:06:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Full rulle hela dan

Hej bloggisen! Har haft full rulle hela dagen idag. Gick upp vid tio och åt frukost. Sedan har jag pysslat, grejat och städat i mitt rum. Plockat i ordning alla kläder som legat och skräpat, gått ner med tvätt, dammsugit och grejat. Har även skrivit klart pack- samt inköpslista för bråvalla, helt sjukt att jag åker om nio, 9, dagar!!!
Nu ska jag i alla fall gå ner och ta en lååång dusch, raka benen, noppa ögonbrynen osv. Känner mig fett ofräsch efter att ha varit sjuk i fem dagar, så dags för lite hemmaspa!

SKRIVET: 2014-06-15, kl 18:52:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Roadtrip

"Ska ta det lugnt hela dagen" mm jo visst. Vid ett åkte jag, mamma, pappa och Holly iväg på en liten roadtrip. Först åkte vi till Mölnlycke garden center där mamma ville gå runt och kolla på blommor. Så då gick jag och pappa en sväng med Holly inne i Mölnlycke i stället. Sedan efter nån timme åkte vi vidare till en hemlig destination som pappa hade klutat ut, Vänga Kvarncafé. Där åt vi jättegod mat, jag åt räksallad, och sedan åkte vi hem.
Har precis kommit hem nu och vi har alltså varit borta hela dagen. Rösten är inte något bättre för så nu ska jag verkligen försöka prata så lite som möjligt ikväll och imorgon. För på tisdag ska jag nämligen åka in till stan och prata med några för ett eventuellt sommarjobb, så får hoppas att rösten har kommit tillbaka till dess! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av orange is the new black och bara ta det lugnt, vila rösten lite. ;)
 

SKRIVET: 2014-06-15, kl 11:39:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Hej och sorry för dålig uppdatering, men gör inte så mycket nu när jag är sjuk. Igår var jag dock i stan med Amanda hela dagen och kollade på crossfit tävlingar på Vallhalla. Sedan när jag kom hem låg jag i sängen resten utav kvällen, vilade min röst och kollade på orange is the new black, världens bästa serie!!!
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen. Ska försöka att prata så lite som möjligt under dagen så att min röst kan få vila upp sig. Det är verkligen pain in the ass jobbigt att vara så här hes. Kan liksom knappt prata med folk som är tre meter bort för rösten håller inte. Kul :):):)

SKRIVET: 2014-06-14, kl 02:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myskväll och no voice

Kände mig bättre efter att ha vilat en stund, så vid sex tog jag bussen till Floda för att åka in till stan och möta upp Amanda. Vi skulle till Kullavik för att grilla med hennes klass, men vi gav upp när vi inte fattade hur man skulle gå för att komma ner till havet. Så vi tog bussen in till stan igen, köpte med plocksallad och satte oss vid operan och snackade i stället. Sedan köpte vi med oss b&j och åkte hem till henne och kollade på film.
Skulle egentligen sovit där, men blev sämre nu under kvällen så pappa hämtade mig nyss. Eller aa, mår väl egentligen bättre än vad jag gjorde tidigare idag. Men har ont i halsen, är väldigt hes och håller på att tappa rösten. Så ska vara hemma och vila och försöka att prata så lite som möjligt. Men förhoppningsvis är det bättre redan imorgon!

SKRIVET: 2014-06-13, kl 15:33:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sängläge

Kom hem från stallet nyss, har ätit lite och nu precis lagt mig i sängen. Mår kasst, så planerar att ligga här resten utav dagen och inte röra på mig mer än nödvändigt.

SKRIVET: 2014-06-13, kl 11:00:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godmorgon fredag

Klockan ringde vid nio imorse, men var så himla trött och hängig så somnade om och vaknade vid halv elva i stället. Nu sitter jag nere i köket och äter en dunderfrukost. Är knappt hungrig egentligen, mest bara sugen.
Ska i alla fall byta om till ridkläder efter att jag har ätit upp och åka iväg till stallet. Har inte riktigt bestämt vart jag ska rida idag. Vill verkligen rida till Källås, men orkar nog inte det idag, så kanske rider och klättrar en stund, sedan en liten runda efter. Vi får se hur jag känner mig när jag kommer till stallet helt enkelt.

SKRIVET: 2014-06-12, kl 22:36:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

:):):)

Vaknade upp med halsont och huvudvärk idag, så har bara legat i sängen/soffan i stort sätt hela dagen och tagit det lugnt. Kul start på lovet att gå och bli sjuk. Dock glad att jag blev det nu och inte under bråvalla för det hade vart så himla segt, btw, kan ni fatta att om 13 dagar åker jag??? Helt sjuk, längtar så jäkla mycket!!
Ligger i sängen nu och ska sätta på ett avsnitt av gg innan jag somnar. Tänkte gå upp i hyffsad tid imorgon för att göra i ordning en dunderfrulle. Vi var nänligen och handlade idag, så vi har en massa gott hemma nu. Sedan tänkte jag åka till stallet under förmiddagen, för på kvällen kanske jag ska iväg om jag inte känner mig sämre. Vi hörs i alla fall imorgon.

SKRIVET: 2014-06-11, kl 12:03:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarlooov

Gud, kom hem till Amanda halv sex imorse och kom inte i säng förrän närmare halv sju, gick sedan upp vid åtta. :):):) Hade som tur var väldigt kort skoldag idag och var hemma vid elva igen. Nu har jag ätit frukost och ska lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av gossip girl. Måste försöka hålla mig vaken till ikväll, för annars kommer jag inte kunna somna och pallar inte vända på dygnet första dagen på sommarlovet, haha. Ska i alla fall med mamma på någon second hand vid två, så tills dess borde jag kunna hålla mig vaken i alla fall.

SKRIVET: 2014-06-10, kl 19:32:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tio tusen grader

Ändrade mig om min långtur så fort jag kom upp till hagen och hämtade in en redan varm och lite svettig Nora. I stället borstade jag länge och stod och mös nere i stallet där det är svalt och skönt. Sedan skrittade vi ut barbacka en sväng till sjön där Nora fick plaska lite. Svampade sedan av henne när jag kom tillbaka och tror hon tyckte det var riktigt skönt.
Nu ska jag hem, sjunka och fixa mig för att sedan åka till Amanda. Vi ska på lokalfest i stan, eller de va typ avslutningsfest för hennes skola eller nåt. Sedan sover jag hos henne ikväll. Och imorgon är sista skoldagen för mig, det ska bli sååå skönt!!



SKRIVET: 2014-06-10, kl 17:02:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Har skrivit klart tre arbeten och skickat in, så nu är jag helt klar med ettan och kan äntligen slappna av och känna att jag har sommarlov, trots att sista dagen är imorgon.
Har i alla fall nyss ätit en god middag, kycklingsallad, och ska strax byta om till ridkläder och åka till stallet för att rida ut på en långtur till Källås och bortanför i värmen. Hoppas dock på att det är mycket skugga där jag tänkte rida så att vi inte dör av värmeslag.

SKRIVET: 2014-06-10, kl 13:31:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Update

Hej! Vaknade vid tio imorse, men låg kvar i sängen till halv elva för va så himla trött och seg. Vid elva mötte jag upp Jossan på Allum och så gick vi till eat och åt pannkaksfrukost, sååå gott! Sedan gick vi en sväng på Allum innan jag tog tåget hem. Hade egentligen tänkt åka direkt till stallet och rida nu, men det är alldeles för varmt för det så åker dit senare i eftermiddag i stället.
Så nu ska jag sätta mig i köket med lite gottigt och skriva klart och lämna in dem sista arbetena i skolan, sedan har jag officielt sommarlov! Så jäkla skönt!

SKRIVET: 2014-06-09, kl 18:22:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Vi hade typ Amnestydag i skolan idag, så vi var och kollade när estetettorna gjorde en teateruppvisning och tvåorna sjung. Dock fett onödig dag, så efter lunch gick jag och Jossan och satte oss vid Aspen med glass och solade och pratade i stället. Sedan kom även Michael efter en stund. Åkte med pappa hem vid fyra, har ätit middag, duschat och packat och nu sitter jag i Floda och väntar på tåget. Ska hem till Jonathan och sova, och hoppas på att han blir nöjd med lampan!
Imorgon ska vi spela fotboll hela dagen, så jag och Jossan har planerat att mötas på allum när vi vaknat och äta pannkaksfrukost på hennes jobb istället! Sedan ska jag till stallet och rida ut en lång sväng med Nora. Så mys!

SKRIVET: 2014-06-08, kl 22:15:00 | PUBLICERAT I: Bilder

7 juni

Hbiuövivcutlxkyrdfoihoi, det här är så jävla sjuk!!! Rös när introt till Tro och tvivel äntligen startade, trots att det dröjde yttligare två minuter innan Håkan gick på scenen. Har skrikit mig hes, hoppat, dansat, sjungit, svettats, skrattat och gråtit till Brännö Serenad, Nu kan du få mig så lätt, Dom där jag kommer ifrån, Kärlek är ett brev skickat tusen gånger och Det är så jag säger det. Detta är utan tvekan den bästa kvällen i hela mitt liv! Världens bästa Håkan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2014-06-08, kl 19:25:00 | PUBLICERAT I: Shopping

New in

Hittade en hel del fint inne på Ullared faktiskt! Sedan har jag även köpt lite till Jonte, samt en bordslampa till sovrummet!!! Som jag fick välja heelt själv, så nöjd.
 
 

SKRIVET: 2014-06-08, kl 17:26:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem från Ullared nu och läser GT. 12 sidor fulla med artiklar om Håkans konsert igår, det är sjukt! Fick i alla fall med mig en hel del hem, så är nöjd! Slänger upp bild på allt när jag kommit hem, sedan ska jag även fixa med bilderna från igår och lägga upp här med.

SKRIVET: 2014-06-08, kl 10:47:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ullared

Sitter i bilden påväg till Ullared med mamma och pappa. Ska kolla efter lite grejer till bråvalla, samt kläder och andra nödvändigheter. Bilder och film från igår kommer upp senare i eftermiddag.

SKRIVET: 2014-06-08, kl 01:58:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Magiskt!

Har så himla mycket bilder och filmer från idag!!! Men allt jag vill just nu är att sova, så fixar med det imorgon.


SKRIVET: 2014-06-07, kl 06:01:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

#hakanko14



SKRIVET: 2014-06-06, kl 23:35:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Time to sleep

20 TIMMAR KVAR TILL HÅKAN!!!
Shit, är så himla taggad verkligen! Klockan ringer hur tidigt som helst imorgon för vid sju ska jag och Amanda vara i stan och köa!! Med andra ord ska jag lägga mig i sängen och kolla på revenge som jag missade i torsdags, sedan ska jag sova.
Kommer förmodligen bli skitdålig uppdatering imorgon då jag behöver spara batteri hela dagen, så vi hörs när vi hörs helt enkelt.



SKRIVET: 2014-06-06, kl 17:45:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bergakungen

Jag, mamma, pappa och Stefan bokade spontant biljetter till X-men 50min innan den började och åkte direkt in till stan, så nu börjar den när som helst. Mysigt att göra något tillsammans med familjen och mysigt avslut på en regnig dag!

SKRIVET: 2014-06-06, kl 16:15:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet och pizza

Var i stallet vid ett och kände mest bara 'herregud, varför är jag här nu när det kommer börja regna och åska när som helst' för det var såå himla mörka moln på himlen när jag åkte från Partille. Men när jag hade hämtat Nora och stod och gjorde i ordning henne i stallet så sken solen ute. Red ut en sväng, ner mot vägen och sedan upp mot Toleryd och runt. Travade i stort sätt hela rundan, så det gick gick ganska fort. Men det är såå härligt att trava Nora nu, för hon har verkligen hittat den här lugna, avslappnade traven vilket är så himla skönt! Nät jag sedan började närma mig sommarhagen igen så var det kolsvart på himlen bakom mig och strax efter att jag kommit in i stallet så började det ösregna. Så vi hade tur som slapp den skuren i alla fall!

Sedan hämtade pappa mig i stallet och så köpte vi med pizza på vägen hem. Världens godaste Ozzy-pizza, kebabpizza nr 4 med pommes på, och han hade lagt på extra mycket pommes. Lyyx!
Nu ligger jag i sängen och varvar ner. Ska sova hemma inatt och undrar hur det kommer gå. Har sovit i Partille sen i söndags, så känner på mig att jag kanske kommer ha lite svårt för att somna inatt. Det brukar vara så när jag ska sova själv efter att ha sovit hos Jonte flera nätter i rad.



SKRIVET: 2014-06-05, kl 21:43:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Partille

Kom till läggan för en stund sedan och köpte med mig lite gottigt på vägen hit, samt även lite frukostgrejer. Jonathan kommer hem snart, så då ska vi ha myskväll och se på film. Välbehövigt i detta gråa, trisa väder som kom nu under kvällen. Det ska ju tydligen regna ända fram till lördag, och imorgon ska det åska i stort sätt hela dagen. Inte så himla kul kanske då jag har stallet, men men.
Nu ska jag ladda ner film och invänta världens bästa person! ♥

SKRIVET: 2014-06-05, kl 14:24:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Studentfirande

Alltså igår! Mötte upp Jossan vid allum halv tolv och så köpte vi present och blommor till Michael. Sedan tog vi tåget till Lerum för att kolla på utspringet vid ett, och fyfan vad jag röös. Längtar sååå tills jag tar studenten!!! Är så himla glad för världens bästa Michaels skull!
Vid halv tre, när dem hade åkt flak och grejer, så gick jag, Jossan och Sanna till new york en stund för att äta lite. Träffade även ett trevlig killgäng som vi satt och snackade med. Sedan åkte jag och Jossan, tillsammans med Rebecka, Cornelia och Madelene, vidare till Michaels studentmottagning. Där fick vi smörgåstårta, champagne, och tårta. Var jättetrevligt och vi var där hela kvällen tills Jossan och Michael skulle iväg på studentfesten på Valand. Då tog jag tåget hem till Partille och sov där.

Imorse vaknade jag upp till pannkaksfrukost, vilket var såå gott! Försov mig dock, så missade första lektionen, och känner nu i efterhand att jag lika gärna kunde ha varit hemma hela dagen för har verkligen inte gjort någonting. På svenskan hade vi betygssnack, sedan lunch och sen visade vi upp våran reklamfilm.
Slutade vid ett och mötte upp mamma i Floda, så nu har jag precis kommit hem och ska sätta på ett avsnitt av gossip girl. Senare ska vi iväg och handla, och jag tror att jag ska köpa med mig lite gott hem och ha myskväll ikväll. Sonds like a plan!




SKRIVET: 2014-06-04, kl 10:13:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frulle delux

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan av att Jossan ringde och krisade över vad hon skulle ha på sig idag, haha. Så nu sitter jag i köket och äter världens dunderfrukost. Var verkligen sugen på allt när jag vaknade imorse, haha. Men måste nog skynda mig lite, eftersom Jossan redan är på väg till Partille nu, och jag ska fixa mig och grejer. Vi ska nämligen gå en sväng på allum innan vi möter upp Sanna för att åka till skolan och se på utspringet.
Bloggar förmodligen inte så mycket under dagen, så vi hörs ikväll om inte tidigare.

SKRIVET: 2014-06-03, kl 17:05:25 | PUBLICERAT I: Provence du Nord

Stallet och så vidare

Det passade perfekt med Sandra att jag kom tidigare till stallet idag då hon skulle göra annat i eftermiddag. Så hämtade Nora och borstade av henne innan Sandra kom ner och så tog vi på selen samt drog fram vagnen. Det är så kul för man ser verkligen på Nora att hon vet direkt att hon ska bli körd när man ska spänna fast vagnen på henne. Hon blir en helt annan häst när man kör, mycket lugnare och mer harmonisk. Även Elin var i stallet, så hon red med ut vilket var mys. Vi körde vägen ner och bort mot Lerum, och efter vid gamlebobacken körde vi in på en lång grusväg så att vi tillslut kom ut uppe i brunstorp igen och så körde vi i skogen och över bäcken hem. Det var en jättemysig runda som tog en timme ungefär att köra, och det märktes i slutet av rundan att det var jobbigt för Nora för hon började slänga med huvudet som hon alltid gjorde förut när man red.

Nu är jag i alla fall hemma, har ätit middag och ligger uppe i min säng. Ska läsa lite bloggar och kolla runt lite innan jag ska hoppa in i duschen. Tänkte även måla naglarna och lite så där efteråt. Det är ju student imorgon och jag och Jossan ska på utspringet och sedan till Michaels studentmottagning.



SKRIVET: 2014-06-03, kl 12:18:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Haha alltså fattar inte ens varför jag gick upp och åkte till skolan idag. Har bara varit på första lektionen och skrivit en utvärdering av reklamprojektet som vi håller på med just nu. Sedan åt vi lunch och nu är jag påväg till stallet eftersom vi inte gör något i skolan. Har egentligen lite arbeten jag måste skriva klart. Men kan inte göra det då min dator är hemma.
Så är som sagt på väg till stallet nu och ska byta om till jeans direkt när jag kommer dit. Tog nämligen på mig shorts imorse för trodde de skulle bli varmt ute idag, men icke. Sedan tror jag att jag skulle möta upp Sandra och så ska vi ut och köra en sväng. Är dock inte säker då jag som sagt gick tidigare från skolan, så får se om hon kan eller inte nu. Annars rider jag ut en sväng.

SKRIVET: 2014-06-02, kl 16:49:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Monday

Åh gud, sån onödig skoldag idag va?! Var på första lektionen innan jag och Jossan drog och satte oss på Ferrari och käka pizza. Sedan gick vi en sväng i solkatten för att leta efter studentpresent till Michael innan vi gick tillbaka till skolan. Vi håller fortfarande på att göra reklamfilmer, så min grupp filmade in alla scener idag och så ska vi klippa ihop det imorgon. Det tog väl typ en timma eller något att filma, och sedan slutade vi vid ett ungefär. Så då mötte jag och Jossan upp Michael vid skolan, sedan gick vi och satte oss på New York en stund.
Nu har jag precis kommit hem och ska lägga mig i sängen och kolla gossip girl. Är ledig första lektionen imorgon då jag är klar med matten, så har lite sovmorgon vilket är skönt!

Älskar er! Ni är så himla vackra, kompisar ❤❤

SKRIVET: 2014-06-01, kl 18:40:11 | PUBLICERAT I: Bilder

Pictures

Kollade mejlen nyss och såg att Sanna skickat massa bilder från Jossans födelsedagsbrunch som vi var på förra helgen, så tänkte lägga upp några här nu. Det var en så sjukt bra och rolig dag med bra människor, och kul att träffa gamla klassisar jag inte sett på evigheter!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SKRIVET: 2014-06-01, kl 13:55:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bästiiis ❤❤❤

Ååh, hade världens mysigaste kväll igår med universums bästa vän! ❤ Hon kom hit vid sju, så lagade vi tacos och satte oss ute på min altan och åt, pratade om livet, bråvalla, sommaren och allt och ingenting. Sedan efterrätt och massa skratt. Senare på kvällen cyklade vi hem till henne och sov där.
Nu har jag precis kommit hem och ska hoppa in i duschen. Tänkte ta en riktigt långdusch och ha en spa-dag idag, gosigt och känns som det behövs.