SKRIVET: 2014-01-11, kl 13:00:00 | PUBLICERAT I: Provence du Nord

Provence du Nord

Eller Nora som hon kallas till vardags är en varmblodig travare, dock väldigt kraftig för att vara travare, född 2009, alltså fem år iår. Hon är tränad för travet hos sin uppfödare men aldrig startad samt även inkörd.
Nora är världens enklaste häst att ha och göra med från marken. Trots att hon är unghäst så är hon totalt genomsnäll och väldigt nyfiken av sig. Dock kan hon lätt bli lite otåligt om man står och pysslar med henne allt för länge i stallet innan ridning, men det ser jag bara som något positivt och som att hon vill komma ut på en ridtur.
I ridningen är hon som sagt väldigt grön. Men efter att hon lugnat ner sig lite och när man har fått henne att lyssna på hjälperna (hon blir lätt väldigt pigg och springig) är hon väldigt sammarbetsvillig och försöker alltid att göra sitt bästa hela tiden och försöka förstå vad det är man ber om. Hon är otroligt känslig för hjälperna och det krävs inte allt för mycket för att få henne att lyssna, och när hon väl gör det börjar hon komma ner med huvudet och jobba på riktigt fint stundvis.
 
Tycker redan om den här hästen såå mycket och tycker att det ska bli hur kul som helst att få vara med på den här resan och hjälpa till att utbilda henne till den superfina häst som hon kommer att bli i framtiden!
 
 


Emelie & Tova

Ååååh vad söt hon är!

Svar: Ja, visst är hon! :)
Annnelie Efraimsson



PUBLICERAT: 2014-01-11, 18:00:20 | URL: http://kombiryttarna.blogg.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: